Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Uncsi a tőzsde. Úgy állítottam be, hogy az égvilágon bármi lesz, az jó nekem. Na én léptem, majd ránézek ha lesz hozzá kedvem.Kockáztatni meg nem fogok, a kedvetekért sem. :)))
havin még nem befejezett az emelkedés,a 600-ig történt lemenet meg sem látszik.
a macd alakuló negatív divergenciája szerint nagy tér már nincs felfelé,de a 161,8 (szerintem 10.140 körül) pont beleférhet
a lemaradás a mai fel-el is még jelentős sp-hez képest,így érdekes lesz,hogy miként alakul sp 2.000 vs dax 10.140
goapsy, sp usa nélkűl is tudna emelkedni-ahogy ma is eddíg,de valószínű velük jobban
az a baj, hogy múltkor megégettem magam, amikor záráskor 9835nél oldalazott, majd beverték a maláj gépre+réssel le nyitott másnap és a nagy pluszból szép mínusz lett hipp-hopp...
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?