Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Szépen kúszik fölfele, de ebből még a mai napon öntés lesz. Vagyis biztos, h lesz még ma öntés is, csak résen kell lenni! Akkor kell tolni, amikor megy a szekér! :)
A 4-8 órás RSI alapján még mindig nem tört a hétfőn kezdődő long trend,így ha ez a 10 órás záróval nem változik, a 14 órás,záró 4 órás gyertya 740-745 fölé zár akkor az már szerintem jó long beszálló lenne a következő 4 órára.
Ha viszont törik 4 óráson az RSI támasz akkor a vissza teszt után inkább fél-1 óráson short beszállós jelet érdemes keresni szerintem.
Habár most úgy néz ki hogy nem törik,így egyenlőre egy sima hétfői rés betöltés is lehet a mostani alj.
ja,longom nincs véletlen sem,tegnap írtam sp futi réstöltést,ott vettem shortot....1900-ig lemehetne résre))))csak kisebb felpattra gondolnék a nagyobb zuhi előtt.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?