Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
ehhez hasonlo események bármikor jöhetnek manapság, ahol minden szép és jo, béke honol a mi kis világunkban, mert erre lehet válaszolni egy +2 % os sp vel is akár, mert miért ne? teljesen egyértelmű merre tart a világ egy két nagyobb szikrára van szükség, aki itt longolni mer annak gratula longoljon csak mindörökké ahogy szól a fáma, megnézzük 6000 daxnál milyen lesz a mosoly az arcon
reggel ebből valszeg akkora öntöde lesz németeknél, hogy még.
amcsi pajtások április óta nem zakóztak ekkorát. (nem mintha nagynak számítana az a bő 1%, csak ebben a lufiban tűnik annak)
megy, de nem tudom, mit fejlesztettek rajta, mert elég lassú...
ráadásul csak másik demóval megy, ha az eredetire akarok belépni, lefagy.
ilyet még soha életemben nem hallottam, nem lejárt a demó, nem enged be, stb, hanem beenged, de mielőtt megnyitná a számlát, szétfagy.
a másik userkód alatt meg nem.
mondjuk nekem tökmindegy, milyen kód alatt demózok náluk, de meglehetősen fura a történet így...
Ja?!? A fibos f@sságot el is felejtettem. De ez a vége most egy kicsit pánikosra sikerült. Mintha ez a géplelövés elég lenne -1%hoz. Máskor erre mennek +0,2-t! Nem hiszem, h ebből lesz világvége. Bár most olyan könnyűnek tűnik shortolni. A korábbi 9515, 9410 meg egyéb délibábok most esélyesebbnek tűnnek, mint múlt héten.
Azt megtudja Valaki mondani, hogy 20 órától miért kezdett esni az sp és a dax?
Amerikában most jöttek rá, hogy a gép lelövésében amerika keze is benne volt?
Már tegnap gyanús volt, h a 845-öt úgy vitte át, mintha nem is volna. Hogy 868-on mi volt, azt nem tudom. Biztos volt ott is vmi. :) Hát, talán még egy kicsit várni kell.
akár ki is szedhették volna,ma zárom,sok profit nem lesz rajta.pedig biztató volt az első emelkedés,holnap már reálisabb lehet
0,75 pontra közelítették meg eddig
a múltkor 100 pont-ot vittek el nullában,ma 50-et nem realizáltam,az most ugyanannyi mínuszban
Tyű, Apám!!! Micsoda kirázás minden irányban! Ma egy kicsit megindult a vola. 2-szer is lehetett volna dobni 50 naposon. Remélem stopodat nem szedik ki.
seri2.
ezt ugye nem gondoltad komolyan. Örülj neki, hogy nálunk nincs ilyen helyzet. Olyan szerencsés helyen és időben élünk, ahol nem kell attól félnünk, hogy lelőnek.
sajna eltűnt a hozzászólásom,de a lényege az volt,hogy most hallottam a hírekben,hogy ezek a palesztin gyerekek olyan szerencsétlen hülyék,ha meglátnak egy feléjük repülő izraeli rakétát rögtön meghalnak.
most hallom a magyar királyi tv-ben,hogy egy izraeli hadihajóról rálőttek a tengerpartra ahol palesztin gyerekek játszottak és azok szerencsétlenek meghaltak. nem meg gyilkolta őket az izraeli hadsereg áááá ezek olyan szerencsétlen hülyék,hogy csak úgy meghalnak,ha meglátnak egy feléjük repülő rakétát. és természetesen mindez le van igazolva,mert ezt a gyilkosságot egy válasz csapás keretében követték el. ennyi.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?