Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
10-kor vittem be az új megbízást. Agyaltam rajta, hogy realizáljam a nyerőt vagy adjak esélyt a pozinak és csak a stop szintet húzzam feljebb. Én kicsit lassabban döntök és akartam időt hagyni magamnak az új stop bepakolásával. Vesztemre gyorsan leszaladtak érte így nekem bent maradt a 30 pontocska
Én úgy vagyok vele, h ha kicsi pénzecske van rajta rögtön nyitás után, akkor azt kérem. Ha óradíjban mérem, akkor az sztár ügyvédi óradíj. :) A beragadást meg nagyon át kell gondolni.
Nekem is ugyanaz lesz a büntetésem! Reggeli vételemre 9720-nál új stop megbízást állítottam be. Pont kiütötte 9690-nél. Most újra pozi nélkül. Stop helyett inkább egyből eladást nyomtam volna, mint te az első körnél és most jobb lenne a kedvem.
Ja! Igazad van. Ilyenkor parázok a legjobban, nehogy visszaadjam a lovettát. Most inkább egy darabig csak a partvonalról figyelem, h mit csesztem el. :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?