Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Jó reggelt sziasztok!
Sajna én ma és holnap csak utas vagyok ezen a vonaton és remélem hogy szerda reggel még létezni fog a ts26-om. Keresnem kell valami másik kereskedési felületet is ahol nem csak a bét idejében mehet a trade. Ötletek?
Nem csak őt. EUR/USD is lassan visszaadja a pénteki esést.
Örömmel jelenthetem, hogy új fázisába érkezett a tőzsdei fejlődésem.
Tegnap, tegnapelőtt szép nyugiban chartokat elemeztem. Pl. EUR/USD-t is.
Szépen leírtam, hogy milyen mozgást várok, csak éppen nem mertem bekötni pozit, mert olyan bizonytalan voltam, mint még soha...
Persze a leírásom pöttyre teljesült.
Remélem elmúlik ez a furcsa bizonytalanság. :((
(Nem kérek poénkodást, ez a történet még a likőr előtt volt.)
Ne foglalkozz vele, ez csak "csík", régi figura már a pf-en. Hosszú évek óta cirkál a topikok között és közben tisztán lát. Egy pontocska erejéig nálunk is tiszteletét tette.
Engem pl. csak plusszolgatni enged, de ez nagyon helyes, mert én sosem mínuszolgatnék.
Poénból akartam sergeinek adni egy mínuszt, TÖBB plusz lett belőle.
Nem hitte el a kis cseles, hogy én a sergeinek tényleg mínuszt akarok adni. :)
Nekem jó ez a "rencer" így, ahogy van.
Már várom a hétfőt, nem dolgozom, itt fogok lógni a DAX-on. Lehet, hogy megint platózni fog a zutty után....????
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?