Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
7330-tól kezdődően egyébként "nagyüzemi" stopkiszedésre számít 7300 alá menve, aztán valszeg ismét hirtelen felll lesz az irány (videó)--- amúgy még sohasem hallottam tőle, hogy ennyire nyíltan felfedte volna a nagybankok stopkiszedős szándékait/játékait--- alighanem ő is jónéhányszor megszívta már ezt és most így törleszt.
Hát ez ma sem néz ki túlzottan esésnek sajna... közben sárgák száguldanak az égbe fel, nikkei visszaadta már a pénteki esését, sőőt már feljebb is van :S
Repülni jó, és elég olcsóak már a jegyek is. :)
Pénteken sem tudtam tőzsdézni, marginvédés miatt csütörtökön nyitottam 394 körül longokat még, azokból nem tudtam kiszállni...
Varsóban, egy egész fasza szállodában... Ha egyikünknek nem kellene már egy másik országban lennie üzleti ügy miatt, akkor azért jobban éreznénk magunkat. :)
Sziasztok Srácok! Hiába a mai szabadság, nem nagyon tudok tőzsdézni: külföldön ragadtam... :-/ :D tegnap megbénult az egész légiközlekedés itt, ma estére elvileg helyreáll...
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?