Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
kössz! áh,amúgy annyira nem érdekel,csak alex véleménye fontos számomra,neki muszáj megfelelnem,mert azt hiszi én mínuszolgatom.de hát had higgye...
próbáltam ugyan plusszolgatni,de semmilyen értékelést nem fogad el tőlem a rendszer.jár még más is hasonló cipőben?
Na! Már itt is mindenki mindenkinek meg akarja határozni, hogy hova menjen, hol és mivel kereskedjen? Meg kommenteket kell törölni? Eddig ilyen nem volt...
Tisztára, mint a lótépé-totyik.
Ellótépésedünk. :)
Na, húzok is el innen.
Törölt felhasználó2012. 10. 21. 19:47
TA25 a csütörtöki kis gömbölyded ereszkedése után. ma réssel zuttyant másfél százalékot, aztán megszeppenve platózott egész nap.
Ilyesmit várok a DAX-tól is holnap. 7271-7242. A pénteki nyögve nyelése után nem látom, hogy dinamikusan lerobogna 6900-ig. Mert ugye a shortok stopjaiért muszáj neki feljönni.
Október a végletek hónapja. Elég 1929-et, vagy 1987-et, mint mélypontokat, vagy 2007-et, mint a mindenkori legmagasabb értéket megemlíteni. Vajon az idei USA elnökválasztás, valamint a FED pénzpumpa hoz-e októberben új Dow Jones történelmi csúcsot?
Igen.
Hello mindenkinek! A héten nem nagyon voltam, most ránézve erre a chartra, háát nem tudom, teljesen tanácstalan vagyok és elbizonytalanodtam... Valahogy marhán nem érzem az irányt:S
A pénteki amcsi esést, alig követte, (múltkor ugyanilyen SP mellett 7250-es dax volt) nem tudom lehet az euró miatt, mert az se nagyon esett...
mindenesetre kíváncsian várom a holnapi napot, végre itt tudok lenni már egész nap gépelőtt!
Juró a fő támpont. Szinte semmit nem esett a nagy "bikicsunájra. Ha elindul (már ha elindul, de szetm el fog, hiszen erősödik a dodó, lásd arany/olaj) nagyobb is lesz mint 5-ös szorzó
SZERINTEM!
dax erős,nincs meg az 5-ös szorzó.
a 130 lenne reális,de szerintem sp 1.398 mellett a dax nem megy le addíg jelen körülmények között
alex mínuszolgathat? :)))
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?