Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Neked nem szerencséd van hanem megtanultad,aki szerencse alapon tőzsdézik az legatyásodik igen hamar,ilyen például az a nagypalzoltan!Jobban járna ha rulettezne a figura!
Talán egyszer osztottam meg mennyit kerestem, az is tromf volt! Nem tudom mit olvastál még. Ez pedig túlzás h tudom h működik a tőzsde, szerencsém van eccerűen :)
Már olvasom a fórumot egy ideje és úgy veszem ki a dolgokból hogy itt Lipido az aki tudja mi az a tőzsde...de miért osztod meg másokkal hogy mennyit keresel?Ezt nem illik!Adakozni szoktál mert jól keresni jól keresel!?
Persze én vágom...Azért szerencsére ennyire nem érzékenylelkű...Volt már kaland 4 esben amikor a lányok elvoltak együtt is picit.. :) De csere nem volt...
Megosztom veled mindenképp ha sikerült.. :)
Ahhoz le kell tolnod a daxot 6600 környékére.. :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?