Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
ez a válasz most annyira tetszett! ráérsz ma este? :) csak megiszunk valamit és dumálgatunk, szigorúan szakmai alapon... tudom, hogy nem a válasz, ne is törd magad, de tudod ezt nem hagyhattam ki! :)
Amikor a testet teremtették, valamennyi testrész főnök akart lenni. Az agy azt mondta:
- Mivel én irányítom az összes testrészt és én gondolkodom mindenki helyett, én leszek a főnök.
Erre a láb azt válaszolta:
- Miutan én viszem az embert oda, ahova menni akar és kivitelezem amit mond az agy, így én akarok a főnök lenni.
így folytatta a szem, a kéz, a szív, a tüdő, és minden szerv főnök akart lenni. A segg erre azt mondta:
- A főnök én vagyok!!
Minden testrész röhögött és abszurdnak találta, hogy a segg legyen a főnöke. Erre a segg nagyon megsértődött, összehúzta magát és megtagadta elvégezni dolgát. Ennek következtében az agy belázasodott, a szem kigúvadt, a láb remegett, a kéz erőtlenül lógott, még a szívnek és a tüdőnek is nagy nehézsegekbe került elvégezni munkájat. Végül minden testrész kérte az agyat, engedje meg, hogy a segg legyen a főnök.
Így is lett!
A többiek most elvégzik a munkát, amíg a segg csak ül és sok szart csinál.
Tanulság:
Ahhoz, hogy főnök legyen valaki, nem kell géniusznak lennie, lehet egy közönséges segg is!
A véleményem egyáltalán nem semleges, csak racionális vagyok.Az emóció tévútra visz, és a nők nagy része nem ismeri fel azt, hogy a női aggyal való gondolkodás okozza a legtöbb párkapcsolati problémáját, és egyszerűbb is rákenni a férfiakra, mint minden bajok eredőjére.És botorság egyéjszakás kaland után jeggyűrűről álmodozni..(Pedig általatok tudunk nők lenni.)Remélem, érthető és bocs az offért, mindenkitől!:)
Azért csak óvatosan a tudatmódosítókkal, fontos, hogy az első ilyen ne rossz élményként maradjon meg benne. Márpedig amikor másnap szétcsapva felébred, hogy "jézusom kinyaltam a barátnőmet, akit közben a pasim dugott" hát az elég mély nyomot tud hagyni a gyengébbek lelkében. Szóval ne álljon a tudatotok föld-körüli pályára mint nekünk a bizonyos estén. Az tényleg odabasz :D
Amennyiben összejön a dolog és rákaptok, egyrészt maximálisan büszke leszek rád, másrészt mi lenne ha mennék én is? 4esbe. Nem nyúlok a csajodhoz. :)))
Tárgyilagosan nézve igen, igazad van, de a nők érzelmi alapon állnak hozzá mindenhez, azt hiszem ezt nem kell mondanom :) Mindig van vesztes fél, mindig van aki kicsit sérül, mindig van, hogy az egyik többet akar... Diplomatikusan és érzelem mentesen válaszoltál, első látásra akár semlegesnek is tűnhetne a véleményed...
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?