Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Csak nem a tegnap előtti shortról van szó ??
Én ebben az esésben zártam az akkor nyitottakat, bár lehet korán , mivel ha jól emlékszem akkor 940 környékére várod.
Igen sajnos én is látom, hogy a dax nem akar menni az eur val...Ha majd fordul az eur na akkor fog...Ez megy sajna több hete...Csak láttam ahogy elindul az eur és kezdtem megörülni...Kár volt.. :)
Jhonny pont ez a baj. Ha juró megy fel akkor DAX is. Ha juró megy le , akkor DAX kapaszkodik SP-be, ergo alig megy le. Ha SP most nyitáskor örömködni fog, akkor Lipi célára teljesen rendben van :(
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?