Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Tudom, hogy ezért mínusz fogok kapni és nem szeretnék vészmadárkodni, de óráson belelátok egy fordított fejvállat DAX-ba, 7200 feletti célárral (7220). :-/
én úgy gondolom a juró gyengülése lesz az elő szele és az sp hezitálása a jó shortos napoknak..
erre kell figyelni, mert most a beszopatás jön.
Húzzák, hogy rád öntsék!
Ez van.
Az én stratégiámba nagyon jó a dax, csak pár nap, max hét és beadják nagyon, keményen.
de ezt, hogy kell lekereskedni????
valami azt súgja, hogy most mintha "megcsípték" volna a DAX-ot (mármint a boxsport által használt értelemben)--- longomat még tartom, hadd essen csak tovább :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?