Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
A 970 egyenlőre kitart, de nem nagyon tud elmenni tőle...Így a longgal én még várok, és esetleg hátha töri a csatit beleadni szívesebben beleadnék.. ;)
Persze így nyersen és nem oldott állapotban biztosan nem, de ami késik az nem múlik.. ;) Dolgozom az ügyön szegény szöszi érdekében is.. ;) :) A párommal meg lehet beszélni ő benne lenne egy ilyen kis kalandban, ha legyőzi az alkohol az önzését és nem féltékeny a másik lányra, szerintem itt is csak ez tartja vissza.. :)
Ugyan, miért lennél? Kettő kell a tánchoz, gondolom, nem erőszakot tettél rajtuk, hanem kölcsönös volt a szimpátia.Így nézve viszont korrekt üzlet, mindenki megkapja, amit vár! Nem?
Nem szeretem a szingli kifejezést, torzítja a valóságot.
Nem fogja hazavinni, így biztos nem :) Szerintem a szöszi sem menne bele. És a szituáció is túl "sok" nekik, bár nem ismerem a párodat, de gondolom hatványozottan erkölcsösebb mint bármelyik nő körülöttem. Egy próbát azért tennék. Amikor hármasban dumáltok iszogattok, stb, húzd fel annyira a csajod, hogy mindenáron baszni akarjon, na és akkor be lehet venni a szöszit. Ha a párod benne van, akkor a szöszi is benne lesz. Ha így sem, akkor bukó az egész, nem mindenkinek megy ez. Megjegyzem, a szakma szerint ez jót tesz a hosszabb kapcsolatoknak, de én úgy gondolom - tudom hihetetlen a számból - , hogy elbassza az egészet :)
Naná, nagyon jól látod, tényleg van tapasztalatod a nőkkel ezt el kell ismernem.. :) Ő is kezdi élni a szingli életet épp, és sikeres a munkájában is, tényleg jó party lenne.. ;) Az asszonypajtit meg hiába fűzöm, hogy szánja már meg és hozza haza heti 1-2 estére... :) De nem értem miért nem akarja, ha rendes barátnője lenne jót akarna neki.. :)
Akad egy pár :)
A szöszid tényleg sokat ér, ezt látatlanban lefogadom, komolyan. Imádom az okos, intelligens nőket, ők a legjobb társaság a világon, nem vitatom...de... Ennek a kategóriának két változata van, az egyik hamar gyorsan férjhez megy, családot vállal, továbbiakban anyaként éli le az életét, majd éveken át igazolja magának, hogy jól döntött. Bizonyos százalékuk valóban jól dönt, a maradék pedig gond nélkül elhiteti magával, hogy a férje a családért dolgozik este 10ig, nem pedig valami luxuskurvát kefél tizenötezerért. A másik kategória az életre való, sokkal önállóbb, kalandozós típus. Ezekre húzták rá a "szingli" kifejezést a buzi médiások. Az utóbbiba tartozik a ma reggeli sztoriban említett hölgy is. Az előbbiek engem messzire kerülnek, az utóbbi ha meri bevállalja és próbálja kihozni a legjobbat, ami - mint olvashattátok - nem mindig sikerül. Ettől függetlenül ezeket a nőket imádom, odáig vagyok értük, emlékszem rájuk és csak pozitívan gondolok vissza. Az iq light-nak a nevét sem szoktam megjegyezni. Átment a különbség?
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?