Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
6600 után én valszeg longba állok és megnézem, hogy megáll-e 6800 körül vagy sem. Ha megáll, akkor short. Ha nem, akkor long. Valami certi csak lesz hozzá.
Nem kell ezt túlbonyolitani...
De ha hosszú távú jóslatot akarsz, hát az is akad :-)
Max. a hetest szoktam nézni. Ott ha RSI 50-nél elakad, akkor kialakul egy erős bearish slingshot, aminél csak a besült slingshot erősebb, és akkor a bikáké lehet a terep. Ennek a szintje 1.276 környéke...ha azt elérné, akkor a PA a korrekciós csatornát is törné, ami szintén bullish jelzés. Egyelőre egyiket sem csinálta meg, ezért inkább számolok egy lefelé hullámmal.
Ha le is fordul, egyelőre csak 1.205 alá várnám, a többi majd menet közben dőlne el...
6600-at tekintve régóta stimmelünk, nincs vita, csak utána ha ver egy harmadik csúcsot 7300-7500 közzé hogy finom legyek és nőies: orálisan kielégítem magam. Ergo nálam az: "ott majd mi a fene fog történni" a legnagyobb kérdés.
koszi....nezted h milyen gyertya formalodhat a honaposbol ha sikerul 1.26 felett zarnia ?? nem eppen shortot tamogato....a honapos pedig mervado lehet szted ??
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?