Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Semmi gond.
Én "tanácsadót" kerestem swingtrade-hez. Ha nem így lett volna, akkor nyitottam volna egy számlát a SAXO-nál és ott önállóan is el tudom tapsolni a lét. :))))
Ha a broki nem teljesiti, amire utasitják, akkor az a fennálló szerződéses viszony mibenlétének kérdésköre - gyakorlatban pedig leginkább az emelt hangnemé.
Bocs, de a fogalmi kérdések (broker mibenléte) tisztázásán túl ebben az ügyben nem fogok állást foglalni :-)
És azt minek nevezzük, aki a Nagy Lipi tippjét DAX-ban nem köti be a kérésemre, mert "nem tanácsolja"?
Aki a kérésemre nem köti be az AUD/USD shortot május közepén (vess egy pillantást a chartra), mert már nagyon sokat ment lefelé, majd paritás és visszateszt után tanácsolja bekötni...???
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?