Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
RSI padló meg tető dolgában óvatosan...ilyen erős momentumból ritkán lesz erős és tartós fordulat...előbb gyengülni kell a momentumnak. Nézd meg az EURUSD emelkedés RSI-t h4-en, majd M30-on...
juró most még erős, de nem fogja sokáig bírni...
usd már elkezdett erősődni jópár devizával szemben!
uds indexet ha megnézitk rsi szinte padló, akár csak stoch is! naposon!
Az is autó? :)
Nem szeretem az autót. A nagynénémtől kaptam egyet ajándékba, de amint a gyerekek önjárókká váltak, eladtam. Rettenetesen irritált, hogy az Állam az autót a tőgyemnek tekintette és azon keresztül fejt: műszaki vizsga, súlyadó, benzinadó, közlekedési bírság, parkolási bírság, stb...
nyugi! jurónak lesz a legnagyobb kasza majd! mihelyst görögöknek csá, azonnal imdul a bunkerparty... szvsz 1hó
akkor már a hufunk is 290 vagy akár 300 felett lesz bőven!
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?