Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Hát, ha ez most bull zászló, akkor 7k-val nekem lesz igazam: ha inv. fejváll, akkor 7020-al neked: ha bear minizászló + fejváll + bear nagyzászló, akkor 870 környékével Roccónak :-)
én nyitott vagyok bármerre is megy...nálam a csati a döntő. (fenti kékkel megerősített vonal)
Ha az szignifikánsa törik, akkor elgurulhat az aranynál egy picit a gyógyszer, addig kár rajta gondolkodni. De én szerintem ez az emelkedés nem fog 1700 fölé menni. Ideálisan 168x lehet majd a vége.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?