Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Azért csodálnám,ha holnap,vagy a jövő héten nem lenne még egy csúcstámadás.Azért ekkora bull után ilyen könnyen nem fordul le szvsz.Csak nehogy holnap ugyanolyan monoton nap legyen,mint a múltkor volt 6600 alól.Mindenesetre szerintem holnap minimum a 6990 környéke meglesz.(fej-váll)
De szerintem a gyengekezűek, bármelyik irányból is léptek poziba, leépítik, dobják, aztán anyáznak egyet...a még gyengébbek meg húzogatják egyre messzebb :)
Még nincs eldőlve egyik irány sem...amíg korrekciós csatornában mozog, addig korrekció zajlik...legalább az én fejemben.
Pirce action is the true and ultimate indicator. :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?