Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Kezd beérni az 588.5-ön nyitott longom. ;-) Vajon meddig megyünk? Ha Wana-nak a szintjei bejönnek, akkor lesz itt sírás a shortosok részéről (én is fogok)...
én nem számítok nagy esésre rossz adat esetére sem,bár ha michigan is rossz lesz,talán
érdekes,hogy egy fel trendben az adatok se szoktak olyan rosszak lenni,mint egyébként
meglátjuk...
Mostanában inkább csak a feszültség növekedését jelzi. Sokan biznak benne, mint értékálló menedék: és ugye ipari alapanyag is. A két megközelités vetélkedése elég érdekes mozgásokat generál.
waw az esések megvételét javasolta a sok tőkével és hideg fejjel bíró versenyzőknek.eddíg bejövős,de messze még a nap vége.elég egy vagy két rossz adat(14:30,15:55)és nagyot fordulhat a világ
Szerintem érdemes, ha rövid távon kereskedsz...
Én tegnap így skalpoltam.
Oktatóanyag szerint is minden időtávon
informatív az alakzat és a gyertya. Az időtávon belül persze.
Háhá, én más "fajta" lánnyokkal szoktam kezdeni. A számlámat, ha felvillantanám, csak a sok mínuszos piros számot látná. Pedig ha látta volna 1 vagy 2 hete, jobban el lett volna szörnyűlködve. :D
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?