Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Tudod, mi a baj? Az, hogy ha pozim van, akkor arra figyelek és "nem érek rá" szemlélődni és megfigyelni.
Ez nagyon ciki. Partvonalon kívül sokkal tisztább a kép.
Remélem, ez majd változni fog, mert ha nem, akkor gáz van....
De igen. Ettől függetlenül sokszor nap közben többször is átszeli az árfolyam.
Ha UGZ szint kb. 30-50 pontos közeléből fordulgat, akkor átszeli.
Nem túl nagy számon alapuló megfigyelésem, de célárként érdemes figyelembe venni.
Nos, vezetem a statisztikát, percesen eddig 100%-ban bejön, hogy a duplaszőr duplaaljként viselkedik és fel viszi az árfolyamot a boliközépig, vagy boliszélig.
Nem csak DAX-nál, forexben is.
Ma már másodszor. Fölülről, alulról és még USA ki sem nyitott.
Én már jó ideje csak az UGZ szintet figyelem (de most a chart örömében sajnos mellőztem) és úgy gondoltam, hogy CSAK EBBŐL is pozitív számlát lehetne csinálni.
Vagy hir, amit majd mi is megtudunk később: vagy valaki elhatározta, hogy kicsap néhány stoppot a lobogó tetejénél és nagyobbat sikerül tugnia, mint általában szokás.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?