Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
nem tudom,én nem írtam ilyet.naposon lokális/elöző csúcs-ha el is jutna odáig,biztos elsőre lefordul róla,ill.nem is olyan biztos,az meg főleg nem,hogy onnan aztán jöhet a szabadesés
Nem nagyon értem, hogy miért fontos a 7200 a short beszáláshoz? De ha biztos lennék a 7200 akkor beszálnék egy swig longban, és vissza felé egy shorttal...
ne menj el és főleg ne sértődj meg,csak fogadd el és be,hogy segíteni szeretnénk!
nem Helyetted fogunk dönteni,annak a felelőssége a Tiéd.
de hallgasd meg a jószándékú és segítő szándékú tanácsokat!
és örülj,hogy ilyen fórumon vagy,mert mások segítése egyáltalán nem jellemző ebben a világban és főleg ebben az országban!!!
Nem.. a célár teljesült... innen, ha az emelkedésre húzól egy fibót, akkor látszik, h a 61,8 nál van éppen, ezért írtam/tuk már soxor, h a 620 és a 31,8 (510-520) eldönti a dolgot!
Ahogy gondolod, ezt egy kicsit hisztinek érzem! Tegyél úgy, ahogy Neked a legjobb!
Mea Culpa!
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?