Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
... vonal alá zár , dob a stop 68 -on , akkor ennyi , :)... 25 -n nem látok semmit, plussz új mélypont ahonnan sztem kicsit felfele illene pattanni ... jaja thx wana ... :)
letörni se akarja , meg zárást se akar felette (M1 -n)... lehet hogy csak 2-3 h múlva derül ki hogy merre az arra :) , ....mindenesetre vhol 05 07 - n (1,3080 ??) -nál otthagyott egy csúnya rést ... az talán lehet történelminek nevezni? deviza talán soha nem hagyott betöltetlen rést 3-4-5 napnál tovább ...
saxobank , ... de sztem látható Portfolio globál , Qstor, meg a hasonló klón platformokon , de neten is kell lennie vhol , csak még soha nem kerestem , ... ez csak a rés miatt érdekes , ... sztem érdemes megjátszani , ha nem túl nagy , ... persze ez a vasárnap este elég zűrös időpont :))
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?