Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
mar az boven eleg, hogy most rossz gdp adatot varnak, mert egy reszet mar elore be is arazzak :)
A gorogok nem leptek ki az eurozonabol, csodbe se mentek, de mar a piacokat nem korbacsolja annyira fel ha szoba kerul mert bearaztak nagyjabol...
Törölt felhasználó2012. 07. 23. 11:02
Előzmény:
törölt hozzászólás
olaszok -3,5%
spain -4,5%
szerintem zakó lesz Dax-ban is.
azon torom a fejem, ogy milyen jo hir tudna erkezni, hogy megforditsa ezt a borongos hangulatot - hacsak valami/valaki kozbe nem avatkozik mestersegesen (fED, EKB, japcsik) akkor innen csak lefele megyunk, mert rossz hirek meg fognak erkezni a kovetkezo napokban - pl kiderul, h usa mar recesszioban van, rossz adatok stb
az 525 szerintem eleg eros, mar ketszer nagyon gyorsan es erosen visszapattant az eses onnan... most probalkozik fel, ha nem sikerul akkor dol el minden, visszemegy az 525-re ha attori akkor pince, ha nem akkor long
kicsit longosra fordult a hangulat de szerintem sokan vannak, akik amint picit fennebb megy az arfolyam, azonnal dobjak be eladasra, mert erzodik, hogy ujra visszatertek az aggodalmak
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?