Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
ja, ezeket tudom. csak a volumen arányokat nem mértem a szándékolt kiütésre (azaz felnyomják odáig)... inkább lehet vmi technikai szint, amire más termékben játszanak és összekötik ezzel
Törölt felhasználó2012. 07. 19. 10:38
Előzmény:
törölt hozzászólás
Nem, nem magyar srácok vannak a saxonal 3 is..Egyik a demót felügyeli a másik az éles számlákat és van egy aki a technikai dolgokért felelős...Írtam nekik mailt a minap a graffal kapcsolatban kb 5 perc múlva csörgött a telefonom, hogy segítsenek...
amennyiben korrekciozni indul a dax akkor a legkozelebbi tamasz 6680-as szint kornyeke majd 6650-es szint mar eroteljesebb tamasz...a 6680-as szint ma vagy holnapi eleresere kb.70%-os eselyt latok....
a nagy penzintezetek altalaban tudjak h mi az a szint amig meg elmehet az arfolyam, ez a multban nagyon jol mukodott...tehat ha megkozeliti a kiutesi korlatot akkor 50%-nal nagyobb esellyel el is eri azt.
Jelenleg eroteljes long uralkodik a piacokon, viszont ne felejtsuk el h nagyon durvan visszaesett a forgalom, foleg europaban vannak ennek lathato jelei....
Nem magyar ERSTE hanem Austraiai Erste, ők vezették be a bét-en
Ahogy longok vannak . shortok is vannak, mindkét irányból van forgalom...A banknak mindig jól jön, mert olyan mint én vesztességesen adta el a certit, nekik jó
ja, más certikét tudom.. csak vki írta itt korábban (és már máshol is láttam), h felnyomják addig, h kiütődjön és utána hull vissza.. egy magyar erstésnek ez sokba kerülne, nem? vagy nem értem az egészet:-)
Törölt felhasználó2012. 07. 19. 10:22
Tudom, hogy ez itt off, de azért az nagyon durva, hogy lassan minden nap kiderül valami kamat- és egyéb-manipulációs disznóság egy-egy jobbnak gondolt bankról.
Miközben az egész világ nyög és megszorít, ezek itt kufircolnak csillagászati összegekkel, amik talán nem is láéteznek. Attól tartok, előbb-utóbb valami dominóeffektus kíséretében nagyon nagy baj lesz ebből.
Jaja ismét egyetértünk...Nagyon tetszett pld, hogy a saxo trader többszörös díjnyertes platform, tökéletesen működnek a stoppok akárhol vagyok...Nem működhet egy olyan megoldás ami csak akkor él ha be van kapcsolva és be vagy lépve, nekem sokszor van olyan, hogy felveszek egy pozit és aznapra leléptem, a stopp betéve gép kikapcs és este ránézek....Lehet ezért drágább kicsit a saxo, de nekem nagyon megéri...
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?