Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Nem. Megvárom amíg lecsillapodnak a kedélyek,és kialakul valami irányféle a következő napokban.. Ha long lesz akkor abból kimaradok,és így jártam.. Shorto addig meg nem nyitok,amíg nem látom,hogy tényleg elindultak lefelé.. Ezt a reménykerskedést ezt befejeztem egy időre.. Amúgy egész jó vokt a prognózisom nem? Delszúrást vártam,100 pont,kicsit több lett,aztán visszaadta,aztán meg megállt középen..Kis tételben megjátszhattam volna...
Annyira várjuk a nagy elmozdulást valamelyik irányba,hogy már azt is eltudom képzelni,hogy a csapkodáson kívül semmi nem lesz..Megy egy 100-ast hirtelen fel,aztán meg le,jól kiráznak mindenkit a pozijából,aztán kb ugyanide kerülnek az indexek,és a következő adatig,ami megerősítheti,vagy rácáfol a recesszióra,megint csak oldalazás lesz..
elég lett volna annyit írni , hogy "értettem" ::::) a Biblia egyik mellékletében írták , hogy heti 2 investinges link kopizása felett kiátkozás jár https://www.youtube.com/watch?v=hk_Fi0SIvbs
Amik lassan mind pluszban, kezem a short gombon. Ha a többség 0.25-öt vár, és emiatt egy csalódott esést, nyilván pont ki fog lőni . Főleg ha már most elkezdik sokan shortolni....
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?