Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Magadra hallgass, a megérzéseidre. Mi több "szemléletet" képviselünk, több szem többet lát. 14:30 simán megfordíthatja a mai esést, minden ettől függ. Lehet délelőtt medvecsapda, hogy esnek gőzerővel, aztán bődületes rakéta (long) Ha +ban vagy, tegyél stopot!
"Bikacsapda". a tegnapi nap minden szempontból egy fordulós gyertya, felső száras, piros, előző nap alatt zárt. reggel rá volt tapadva a 4h boliközépre, de erőtlenül. (a tegnapi esést nem heverte ki) https://kephost.net/p/MTEyMTQ1MA.png bolialj simán benne van. de persze én mindig a shortot favorizálom, talán most nem alaptalanul.
DAX valószínűleg visszateszteli a letörést, ha beszélhetünk egyáltalán letörésről: 16950 -et. ha elég erős eladási pack várja 16950-nél, akkor a következő esés valószínűleg már nem tartja meg 16920-nál. Jön lentebb 1 lépcsőfokkal. 880/850
dax kőkemény m15-ös "rakéta": nasdaq áll pirosan, mint a gerely. nasdaq-ban nagyobb potenciált láttam tegnap (Esés szempontjából) DAX nem akart esni 17030-ról, tartottam -50EUR-ban, pedig gondolkodtam,h inkább zárom, és át nasi-ba. 200 USD vs. -50EUR. Utólag persze mindig okos az ember. DAX nem akar esni, tartják még a támaszok. Valószínűleg technikailag is törni kell mindennek, hogy keményebben adják, addig meg csak "noszogatják".
Múlt hét szerda óta tartottam a short pozikat. Rohadjanak meg. Egyre emelkedett. Még tegnap kitartottam. Mivel ma elindult felfele így kis minusszal zártam és megpróbáltam nem a piaccal szembe menni.
fokozódik a drámai feszültség...DD)) feketemelos szerda, 20:52#263234 a söpöbe 5007nél az álmoskönyvek szerint van egy pivot ....persze ha sok 5000 felett a short stop akkor a 5050 a következő....akörül kéne betoppannia a sötét nagyúrnak vicceskedni...meglássuk sük ha elténfereg arra
Lentebb raktam a TP-t. 16900, bár a 920 kérdéses. 4h-n sma50 alatt van így a bolialj cél reálisabbnak tűnik ,ami ~16900. utána: napos boliközép 16850! nasdaqnak hasonólképpen 17750 a következő szintje. (-100 pont)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?