Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Ebből a hozzászólásodból egyértelmű, hogy eddig még nem sikerült nyereséget elérned.Őszintén sajnálom, talán jövőre te is hozzájárulhatsz az állami büdzséhez.Jó tanulást és gyakorlást!
Május 31-én a 21SZJA-04 nyomtatvány 172.sor "e" oszlopában szereplő összeget befizettem a NAV részére. Akkor vajon milyen előjellel bírhat az átlag 1000 pötty?🤔 Gondolom számodra az "e" oszlop ismeretlen...😁
Kiindulópontként nézzük, mely idősíkokat követhetjük: Ha a belépési idősík M1 = trendirány idősíkja M30 Ha a belépési idősík M5 = trendirány idősíkja H1 Ha a belépési idősík M15 = trendirány idősíkja H4 Ha a belépési idősík H1 = trendirány idősíkja D1 Ha a belépési idősík H4 = trendirány idősíkja D1Ha a belépési idősík D1 = trendirány idősíkja W1 Ha a belépési idősík W1 = trendirány idősíkja M Eszerint aki napközben dolgozik, és csak este, kevés időt szánva tud kereskedni, annak a napos és a hetes függvényt kell néznie.
Az 5 perces grafikon gyertyái szépen jeleztek még egy rövid longot, de én sem léptem meg. A plusz az plusz.Nem kell mindig benne lenni és nem lehet mindig a csúcson eladni.Sok kicsi sokra megy.
Nem emlékszem, hogy Zsuzsán és rajtam kívül bárki közölte volna itt konkrét számokkal a nyitott ill. zárt pozícióit.Én se írok ide mindent, csak amikor jut rá időm és úgy gondolom, hogy nem zavarom össze vele a mazsolákat.(közben a reggeli longom is teljesült 😊)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?