A pénzügyi válság kitörése után, 2009-ben a Bitcoin feltalálásával kiszabadult a szellem a palackból: az emberiség többé már nem fogja elfelejteni, hogyan kell egy központi felügyelet nélküli virtuális pénzt létrehozni. Blummer Tamás Bitcoin...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=188046
Most aztán Elon bácsi visszaveheti azt amit nem adott el. Ráadásul 2019-es áron. Pár felhypolt hír, egy "sztárközgazdász", aztán nemsokára jönnem a srong buy tweetek ellenálás nelkül fel. Egyenlőre masszív minusz, de optimista vagyok. Biztos nem dobom. Lehet, hogy nagyon rosszul érzem, de masszív játekszagot érzek nem fibo elemzéseket.
Köszönjük a megszakértést, Tót professzor :)) Üdvözletem Algore-nak :)) Amúgy pár hónap medve esélyes most. 2022-ben már valószínűleg nem ilyen nyomott áron lesznek...
Ennyiért ingyen van, vegyétek, le ne maradjatok. Na, szerintem le fog esni 20k körülre első körben, és ott lehet néhány hónap malmozás a további esés előtt. Minden emelkedésben adni kell.
Egyik, hogy hétvége van, ami szokott a forgalomra hatással lenni. A másik, meg hogy a forgalom csökkenése jelentheti azt is, hogy kevesebben vannak, akik ilyen szinten eladnak, vagy vesznek.
a forgalom csökken is,tehát laikusként ez további esés előjele, ha jól gondolom. szerintetek hol lehet csukott szemmel venni, ahol már extrém olcsónak fog számítani rövidtávra? meddig lehet tér benne nagyjából reálisan?
Törölt felhasználó2021. 05. 23. 14:33
elég gyengének tünik egyre alacsonyabb felfelé hullámokkal.
Viszonylag ritkán írok ide. Ma valamiért kaptam egy olyan intuíciót, hogy vennem kell, így alaposan bevásároltam altokból. Nem szoktam sokáig tartani a papírokat. Megnéztem a könyveket, 10-1 a vétel-eladási oldal (persze ez lókukacot sem jelent)ráadásul szeretek kockáztatni, szerintem jön egy felpattanás. Persze az is lehet, hogy nem. Szóval senki nem kövesse a példám, aki nem szerencsejátékfüggő. Hogy egy klasszikust idézzek egy kib@szott Warren Buffett, vagy Jimmy Buffett sem tudja, hogy egy papír lefelé, vagy felfelé megy, vagy oldalazi fog, ez csak fugázi. :)))
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=188046