A pénzügyi válság kitörése után, 2009-ben a Bitcoin feltalálásával kiszabadult a szellem a palackból: az emberiség többé már nem fogja elfelejteni, hogyan kell egy központi felügyelet nélküli virtuális pénzt létrehozni. Blummer Tamás Bitcoin...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=188046
A Bálnák-Média Szövetség szépen megetette a népet. Tegnap óta nem szorítják le, forgalom nélkül emelkedünk. Kirázták a gyengéket. Gyorsan új ATH-n leszünk!
Szépen megvezették a népet , a sok remegő keztol összeszedtek amit lehetett, itt a vege, sokan majd rájönnek hogy meg lettek szívatva😀 Kezdődik ! Members of the State Duma are now working on amendments that will permit the use of cryptocurrency as a contractual means of payment. Digital financial assets are regarded as property under Russian law and the changes will legalize crypto payments between parties to a contract. State Duma to Amend Civil Code to Legalize Contractual Crypto […]
Én az ún S-görbe által képzelem el a BTC mainstreammá válását. Ez azt fejezi ki, mennyi idő kell egy technológiának ahhoz, hogy tömegtermékké váljon. Ennek a görbének jelenleg az elején vagyunk
én szkeptikus voltam sokáig a btcvel, de azt látom,hogy a hivatalos pénzügyi rendszer kezdi egyre jobban befogadni. ez nem azt jelenti,hogy a btc veszélyt jelentene a hivatalos fizetőeszközökre, hanem azt,hogy digitális aranyként és fizetőeszközként is részben beolvad , a rendszer egyik része lesz. se nem több, se nem kevesebb. a fennmaradását és az elsőbbségét a többi kriptoval szemben az évek alatt kiépült brand, és a mély és egyre mélyülő használati beágyazottság jelenti,ahogy az arany esetében is egy konszenzus alakította ki a helyét a gzadasági térben. ideális eszközök arra,hogy a véges számúknál fogva és a gyakorlati használatukat ötvözve értékmegörző szerepet töltsenek be. Szóval én nem számítok az elértéktelenedésére. Itt a kérdés inkább az, hogy a btc összkapitalizációja meddig fog növekedni nagyjából, ami úgy egyensúlyban lenne a pénzügyi rendszerben betöltött szerepével.. Úgy olvastam,hogy kb 40 ezer Dollárnál az arany összkapitalizációjának a 10%-át éri. 400 ezer dolláros árfolyamnál érné utol tehát. A világ pénzmennyiségének 8-9%-a van egyébként aranyban. 2017es adat.
Eedekes mikor esnek a kriptok akkor mindig tele van ez a forum “nullat ernek a kriptok en megmondtam” emberekkel. Mikor meg 40% ot megy egy het alatt akkor csend van.
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=188046