A pénzügyi válság kitörése után, 2009-ben a Bitcoin feltalálásával kiszabadult a szellem a palackból: az emberiség többé már nem fogja elfelejteni, hogyan kell egy központi felügyelet nélküli virtuális pénzt létrehozni. Blummer Tamás Bitcoin...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=188046
ezt az infot honnan vetted? egyrészt a villany ára nagy mártékben szórhat országok szerint , másrészt a termeléshez szükséges alapenergia se mindenhol áram . a btc bányászat profitaibilitása úgy van alakítva,hogy mindig megérje valakiknek bányászni.
komolyan mondom, eddig Muskot meg komoly figuranak is tartottam, de ez a manipulacio, egyszer ide-oda szovegeles, szamomra egy bohoc szintjere degradalta. az lesz a plane, ha majd eloall mondjuk 20k-s bitcoin arfolyamnal, hogy beszallt es mennyire jo es a Tesla megis elfogadja stb stb. mondjuk a szavát es komolysagat egyszer tudja eljatszani az ember, ezeknel a nagyoknal talan osszejohet 2-3 alkalom is, de utana... a piac ugy fog elmenni mellette, hogy csak na
Pontosan. Plussz érdemes megemlíteni, hogy Musk a gyémántkezes posztját pont akkor lőtte, amikor az mélyponttól felfele rakétázva a Tesla bekerülési áránál voltunk :D
Pontosan. Plussz érdemes megemlíteni, hogy Musk a gyémántkezes posztját pont akkor lőtte, amikor az mélyponttól felfele rakétázva a Tesla bekerülési áránál voltunk :D
Így van. Most meg Musk gyémántkezet posztolt láttad?. Másik meg h láttam egy jövőbeli chartot, amihez képest a mostani chart csak max hangyaboly... Vmi milliós csúcsokkal és valami elképesztő 90 %-os volatilitásokkal. Eskü megijedtem mikor láttam. Így meg is értem a bálnák lopásait.
Volt azért egy kis pánik tegnap, ahogy látom. Pedig azért jó eséllyel előre jelezhető volt az esés. . Április 29: ""A nagy képen esélyes, hogy a tavaly nyár óta töretlen trend, azaz egy nagy hármas hullám érhetett most véget [...] A négyes hullám ideális célzónáját a képen jelöltem, ki kellene, hogy oldalazzon a zöld csatornából, tehát ez eltarthat egy ideig [...] Ugyanakkor a diagonál vég miatt lehet, hogy gyorsabb lesz a vártnál és azt sem lehet kizárni, hogy mélyebbre jön, akár a 32-33ezres szintekre." . Forrás: Bitcoin: túl gyorsan, túl messzire... Kriptopiaci körkép (Bitcoin, Ethereum, XRP, Cardano, Dogecoin, Polkadot, Litecoin)
Vagy igaz v sem. Musk pálfordulása, bálnák egy része adta el, hogy lehúzzák az árfolyamot. Média negatív hírek tömkelege. Ha ezeket összekapcsoljuk, akk inkább igaz.
Bálnák Musk és a média összehangolt akciója. Long pozik, papírkezű kisbüfik likvidálásával megszerzik a bitcoinjaikat egy nagy emelkedés előtt így még több pénzük lesz.
Musk instagram sztoriban feltett egy kérdést, hogy melyik a kedvence, a Bitcoin vagy a Doge. A helyes válasz Bitcoin 😀 Igazi bohóc , mehetne egy cirkuszban is ?
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=188046