Az alábbi linken olvasható bejegyzések alapján komoly egészségügyi problémával néz szembe a Világ, ami rövidesen jelentős hatással lehet a világgazdaságra is
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live
amsterdam, péntek 19:50 "Nem értem, hogy egyesek miért a hozzászóló személyét véleményezik, miért nem a témát?" amsterdam, péntek 22:03 "...de most egy noname faxkalap megmondja a tutit, hogy egy járvány közepén csak az idióták szednek vitamint. Elhiszem, hogy a covid komoly károkat okoz az agyban is, és biztosra veszem, hogy ez a fazon átesett a fertőzésen ilyen szövődményekkel". Jajj, de kár, hogy nincs itt algore, ő határtalan műveltségével biztos megmondaná nekünk, hátrahagyott szerencsétleneknek, hogy hívja az ilyen személyt a tudomány. Ja várjál, ezt én is tudom: hipokrita.
Hasonlóan élek én is, de épp most kezd elmenni az ízlelésem miután a kislányom már egy enyhe hőemelkedésből kifelé jön belőle. Ő oltatlan én meg 3 oltással a legutolsó októberben. Nekem ez csak a kezdet, kíváncsi vagyok hova fejlődik nálam meg a család többi tagjánál, utána talán le fogok tudni vonni következtetéseket. Ezt mindenki el fogja kapni, az már szinte biztos.
Nem olvastam Novák Hunort. De ez meglepő tőle. Mondjuk én inkább az eddigi orvosaimnak hiszek. Pl. Több éve azt mondják nekem, hogy tervezett műtét előtt legalább egy hónapig szedjek 5000 mg C vitamint, hogy megelőzzük, hogy pont akkora legyek beteg.
Hát én meg bekapok egy marék vitamint reggeli után és pattanok a bicajra, vakcina fetisisztáknak javaslom a kanapét, érintésmentes kiszállítású kifőzde-moslékot. A dupla maszkot ne felejtsétek el levenni ebéd előtt! 🙋♂️😎
Pedig magnéziumhiányos a táplálékunk, és ráadásul A vitamint is érdemes szedni a D-hez, hogy jobban hasznosuljon. Hiteles szakemberektől olvastam és néztem videót, hogy K-vitamin is kell a D-hez. Ami pedig a túladagolást illeti, hallottál már arról, hogy valakit túladagolással vittek kórházba? Bármelyik bulvársajtóból?
Olyan nincs normális. orvosi. Illetve annyi van, amennyiben igaz, hogy a komoly szövődményeket ki lehet kerülni vele..bár, ez sem igaz mindenkire. Két év alatt kb. másfél millió ember fertőződött meg, ezek a hivatalos számok. Akiról tudnak. De milyen jó félelemmarketinget tudtak eköré csavarni. Beszlopáltuk rendesen.
A D vitaminnal kapcsolatban épphogy buzdít és a multivitaminokról se beszél le. Nem tudom, honnan vetted ezt? A túl nagy dózisú vitaminszedés károssága pedig egész más jelentés, mint hogy a vitaminok feleslegesek, a kettő nem összekeverendő. - https://www.csaladinet.hu/hirek/eletmod/egeszseg/21440/ennyit_es_ilyen_d-vitamint_kell_mindenkinek_szednie_(konkret_keszitmeny_es_adagolasa)?fbclid=IwAR3bqw2nMeyKm8ng9B5Dn0fudPPxMFmANBL6Bzr2JUO6jY9jYkISH2t63RQ
Az nem lehetséges, hogy nincs semmilyen összeesküvés a dolog mögött, csak annyi, hogy nem sikreült még összehozni a vakcinát a HIV ellen? A rákra se sikerült még kifejleszteni egy generális és száz százalékos gógygymódot és még ezerféle betegséget nem tudnak igazán gyógyítani, legfeljebb a tüneteket kezelni.
"a védettségi igazolások a második oltás után maximum hat hónappal, illetve a harmadik oltás beadatása után érvényesek csak, a fertőzésen való átesés már nem számít" A fertőzésen való átesés nem számít... Rusvai, aki hivatásos megmondo 2:15-nel mit is mondott erről...? https://youtu.be/qSSyZQQpBbI
Pár napja Novák Hunor nyilatkozatát olvastam, mely szerint totál felesleges vitaminokat szedni, mert az semmi több, mint business és marketing (mert a vakcina nem az, de nem ám). Valamint mennyire veszélyes is, mert egyes vitaminok túladagolása komoly bajok forrása, más vitaminok meg amúgy is kiürülnek. Az már igaz, hogy Szentgyörgyi Nobel díjat kapott a C vitaminért, de most egy noname faxkalap megmondja a tutit, hogy egy járvány közepén csak az idióták szednek vitamint. 😆 Elhiszem, hogy a covid komoly károkat okoz az agyban is, és biztosra veszem, hogy ez a fazon átesett a fertőzésen ilyen szövődményekkel😂
Már robotok chetelnek bárhol. --> Fórumbejegyzés egyszerűbb, különösen amikor nem válaszol, hanem (mellébeszél)--> Mínusz vagy plusz már csak egy adatbázisbejegyzés attól függően, hogy klubtag vagy ellenzék. :)
CoronaVirus
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live