Az alábbi linken olvasható bejegyzések alapján komoly egészségügyi problémával néz szembe a Világ, ami rövidesen jelentős hatással lehet a világgazdaságra is
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live
Dr. Bardócz Zsuzsanna megmondta a frankót. Ő a MTA virológusa, de nem engedték a TV közelébe sem, mert a szakvéleménye ártott volna az üzletnek. Az emberek félelemben tartása és oltásra kényszerítése rengeteg pénzt hozott a sok politikus bűnözőnek.A világ teljes átoltásáról már 2018-ban tárgyaltak, amikor még a vírus nem volt sehol. Bill Gates folytatta a családi hagyományokat, Frederick Gates a spanyol nátha idején kényszerítette emberek millióiba a vakcinákat.Albert Bourla és a Pfizer vezérkara oltatlan. A szervezett agymosásban továbbra is a világ élvonalához tartozunk. Európában egyedül nálunk van vészhelyzet és 25%-os infláció. Mindezek ellenére kétharmados többséggel istenítik a nagy vezérünket, aki sokszor elmondta, hogy csak a vakcina véd meg a vírustól. Az ország kétharmada ezt elhitte, de 3 millió józanul gondolkodó ember volt annyira tökös, hogy nem kért a kényszergyógykezelésből.
Oltás óta Hansen 4. szerre vagyok beteg.kujva anatok aki megcsinált satanfajzatok.jonnek értük a pokolból és vissza viszik őket a FURIAK. Kőzel van közelebb mint hinnők
Nem tudni mi ritkítja a kínai időseket. Azt se tudjuk melyik korosztály hullik. Illetve sokan kritizálják a kínai eü-t , hogy nem mindenre írják rá azonnal , hogy covid a halál oka, de szerintem jól teszik. Ha pl. láz meg vírusterhelés miatti vérnyomás és pulzus emelkedést nem bírja a szíve mert mondjuk van alapbetegsége az nem a covid miatt van. Más fertőzésnél is reagál így a szervezet. Nem csak covid létezik a pici agyakba valahogy bele kéne vésni ezt is. Maszkozás, lezárás miatt minden más elleni védettség lecsökkent. Rsv, influenza..stb. Jelenleg az a hivatalos ami Davosban elhangzott , hogy túl vannak nehezén mármint ami az egyetlen létező veszélyt a covidot illeti.
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20230114/a-pfizer-vakcina-lehetseges-mellekhatasara-figyelmeztetnek-az-amerikai-hatosagok-590498Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva. A Pfizer gyógyszergyártó és német partnere, a BioNTech frissített COVID-19 injekciója összefüggésbe hozható az idősebb felnőttek egyfajta agyvérzésével - jelezték az amerikai egészségügyi hatóságok. A lehetséges egészségügyi hatást egy biztonsági ellenőrző rendszer jelezte, ez alapján lehet kapcsolat az idősebb emberek sztrókja és az oltás között.
Nézem a Katari vb-t, furcsának találom. Hagyjuk a süketségeket, hogy hirtelen a nem fejlett országok csapatai megtanultak focizni. Az erőnlét és koncentrálás, a pályán látás mintha nagyon gyenge lenne. A gólszegénység, a helyzetek teremtése nulla. Furcsa, nagyon furcsa.
Egy mai a mellékhatás csopiból... Üdvözlet minden csoporttagnak! Az anyukàm a harmadik méreg pf..zer utan sürgősségin kötött ki. Sajnos idősek otthonàban nem volt opció az, hogy mit vàlasztanak beléjük tukmálták ezt a gyilkos szart. Agyi infarktust követte a tüdőembólia es tüdőgyulladàs. Ezutan koronàs lett nemsokára majd újra tüdőgyulladása lett. A kórházban a doktornő ekkor vèrátömlesztésen is gondolkodott mert a vérhigitó nem segített annyira tönkretették anyut. Az első betegség utan nem tudtuk már talpra sem állítani hiàba fizettem a magán gyógytornászt mert az otthon nem biztosított, se más 3hetes kúràra nem fogadta el a balfi szanatórium se a soproni. Eltelt 3hónap folyamatosan látogattuk az ellatas mindenhol katasztrófa volt. Ezutan jött a harmadik tüdőgyulladás közben a szíve is gyenge volt mar. A soproni kórház sürgőssegi osztalyrol mar fel sem akartá osztalyra küldeni, mondvàn a telefonban szívtelen módon, hogy haldoklik … 3nap utan elment örökre úgy, hogy teljes agyköd volt mar nala szavàt se értettuk utolso elotti napon🥲 4 hónap szenvedés utan oriasi felfekvéssel itthagyott minket. 😞 R.I.P.
Ha jól olvasom, akkor a nátha jellemző mindenkire. Azok a dolgok, ami miatt orvoshoz mennek, az nem létezik. Az oltottak már nem is járnak orvoshoz? :)
De azért mindenhol hozzáteszik a végén, hogy a pozitív hatásai túlmutatnak a negatív hatásain. Előnyei messze felülmúlják a kockázatokat.... Ezt tudják már csak fújni.
Egyik, háromszor oltott gyerekem is elkapta a covidot. A teszt is kimutatta, de a tünetek is. Eddig túlélte az oltásokat is, meg a covidot is. (#59533)
nem hülye, csak te nem tudod értelmezni amit mondott (ahogy írod, "az eszed megállt") és buta konteót terjesztesz itt aki be van oltva koronavírus ellen, arra kevésbé veszélyes jelenleg (az oltás miatt) a koronavírus, mint az influenza vírus, amire nincsen beoltva (hozzátéve, hogy a maszkhordás és a koronavírus miatt az elmúlt években kimaradt az influenza szezon, így az influenza vírus elkapásával kialakuló védelem is keveseknél alakult ki az elmúlt években)
muszáj ellőni az influenza elleni vakcinákat is. mert lejárnak, kell a félelemkeltés télre. Nem kizárt, hogy aki kapott cov oltást, az betegesebb mostanában,
ez hülye? vagy őszinteségi rohama van? tehát a cov ellen oltottaknak szétcsesződött az immunrendszere? és erről már nyíltan pofázunk? eszem megáll "A koronavírus ellen oltott személyek esetében az influenza bizonyos esetekben akár súlyosabb tüneteket is produkálhat, mint a mostani koronavírus variáns" - jelentette ki az Indexnek nyilatkozva Jakab Ferenc virológus
Ebben az a legszebb hogy mekkora ugatás volt ( többek közt ezen a fórumon is ) hogy azé kell oltatni , meg igenis a cégnek joga van rá stb stb baromság halmazok - hogy ne hogy kiessenek a munkából és táppénzre menjenek - az oltatlanok ... azt nálunk is a 3x oltottak mutogatják a teszteket ..
Pedig erre alapozva fordultak el az oltatlanoktól és zárták ki őket mindenből. Ma: "Hát mi azt nem tudhattuk, a orvosok mondták a híradókban!". Nem tűnt fel senkinek, hogy mindenki fertőz mindenkit? Ennyi.
Egyértelmű politikai propaganda volt a vírus kezelés erős gazdasági anomáliákkal és alulvezérelt szakmaisággal. A cikkben az alsó kép jól illusztrálja a szitut: elől a nagy politikus, hátul a kis szakma. Ráadásul sztem Fauci is már 70:30 politikus, mint orvostudomány, amilyen dolgokat mondott, tett és képviselt.
Ja, biztos igaz, hiszen ezt írja a zineternet.:D És a zintereneten csak a zigazság van meg a tévedhetetlenség is mellette. "és nézd meg emlitik-e a vírust a kiváltó okok között" Hát nézd má! Oda van írva, há neeeem? Hát oda van, akko igaz , mert oda van írva a zinterneteeeen!!! És én okosz vagyok, mert én eszt elolvasztam ész akkor az van az igazszág, ami oda van írva mert én kujvája tudok, mert én okosz vagyok, ja! :D Ugyi, hogy ugyi? :)
Senki nem mondta, H a diabétesz nem szénhidrát anyagcsere zavar. Annak egyik okáról van szó, ami nem a genetika, nem az életmódbeli és ehhez kapcsolódó káros hatások, hanem a vírus, ami közvetlenül és/vagy immun támogatással (autoimmun tévedés) pusztítja a test inzulin termelő rendszerét. Ha gondolod lapozz le az alábbi cikkben a gyerekekre inkább jellemző zöld 1-es típusú cukorbetegséghez és nézd meg emlitik-e a vírust a kiváltó okok között : https://egeszsegpercek.com/cukorbetegseg/a-szenhidrat-anyagcsere-zavarok-formai/ A többi amit írsz nekem zavaros, nem látok benne logikát.
Már szerencsére csak cikkekben fordul elő a kovid. Persze a tesztek a száraz köhögésre is kovidot jeleznek szóval kb mindegy is mitől kapar a torkod mindenképpen kovidos vagy. Ami most jó, hogy mindez kb senkit se érdekel van épp elég más baja mindenkinek már a kovid hiszti lecsengett van úgyis rosszabb. Jobban leköti az emberek figyelmét hogy az éhség vagy a hidegben reszketés lesz nehézkesebb idén télen. Nálunk a munkahelyen divat lett 2 percen belül a semmiből egy pozitív gyorstesztet felmutatni és elmenni koviddal táppenzre. Se orvos se munkáltató 1 szót sem szól csak megy nagyüzemben a táppénztúra.
Én is voltam koronás. Nem vagyok beoltva, januárban kaptam el...a gyerekek is elkapták. De mivel ők fiatalok, nekik minimális tünet volt, és gyorsan átment rajtuk. Azóta sem lettünk betegek. Testvérem, aki három oltást kapott, most kapta el a vírust. Egy hét alatt túlesett rajta.
Egyik gyerekem elkapta a koronavírust. Ő az első a környezetemben, akiről tudok és nem az ismerősöm ismerőse mesélte, hogy hallott ilyen esteről. Azóta egy másik ismerősömről is kiderült, hogy már háromszor elkapta.
Hát én xarul tudok számolni , de létezik , hogy az 0,0001 % ?? Jó magas szám - gondolom az elhízott ill ahogy a cikkben is említik " családi halmozódás" gondolom ez régies nevén az örökletes akart lenni ... Megint egy szánalmas baromság
Nagy baj van...főleg, hogy a cukorbetegség anyagcserezavar. De ez ne zavarjon. Gipsz jakab meg hülye, és a nyuggerek is, meg ők nagyon jót akarnak. Mindegy. Házipaika húzza le a rolót...
CoronaVirus
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live