Akár lehet annyi is. Az szuper hír, hogy most egyszeri tételek nélkül is nyereséges, mert tavaly ez nem volt elmondható. Én csak azt vitattam, hogy növekedés lenne, mert a díjbevételre ez pl. nem igaz.
Köszi! Eddig soha nem tudtam megvárni az osztalék kifizetést. Mert nem ültem ennyit egy részvényen! De ez megéri, lassan már a duplája mint az átlagom! :)
Igen eddig ezt a felhuzast mar parszor eljatszottak utolag meg azon agyaltunk milyen jo lett volna akkor adni :-) kesobb meg visszavenni. Gondolom ez most is benne lesz a pakliban.
Feel lenne egy buta kérdésem! Én bankon keresztül vettem a részvényeket még szeptemberben! Kell tennem valamit az osztalék kifizetése miatt, vagy a bank rendezi az adataimat a keller-el? Amúgy a gyj. szerintem is szuper lett! Szerintem holnap majd látjuk, hogy merre az irány úgysem mi fogjuk eldönteni. De azért a tegnapi és a mai forgalom szerintem mindent elárul, meg azt, hogy a mai nap nem engedték le! A másik dolog, hogy egyelöre csak az első negyedévet kell figyelembe venni, az, hogy mi volt a múltban az csak statisztika (hasonlító adat), de ami már megtörtént, az megtörtént.
90 milliót adott a profitból, 615 millióból, szerintem nem olyan jelentős, de majd megint kapom a minuszokat érte... Viszont 67%-kal nőtt az alapkezelő nyeresége, ez szép! Más kérdés, h a profit 1/7-e jön tőle még így is. (Amúgy ha jól emlékszem a CIG-nek csak 16%-a van az alapkezelőben)
CIGPANNONIA kitartók