Nagy forgalommal emelkednénk- csoda lenne! Kis forgalommal esegetünk- belefér. Csak az a bántatom nekem, hogy ötszáz körülire vártan ma. No majd később.
Balu nincs itt friss penz igy vevo sincs.Majd,ha ez valtozik akkor az arfolyam is emelkedni fog. Ilyen gyj utan 30 millas forgalom ez semmi minimum 300 milla kellene.
azért az nagyon szar h az elképzelés jó, a mienk, jók a hírek is, az árfolyam meg esik...ez tőzsde v mi ez, kérdem én, akkor semmit nem számít h jól kalkulálsz...?
Gyj elég konkrét hír volt... Egy negyedév múlva újra jelentés, meglátjuk. Ha addig kirobbanó formába lendülne a Konzum v a Bét akkor mehetünk mi is feljebb.
Ki kell várni, ha még egy negyedévet kell ülni 450-470 között a CIG-ben, túléljük. App az tényleg gyász. Tegnap pár óra voltam app tulaj, 641-en kaptam, 655-ön elment, ennyi van benne szerintem, napizni jó, ha aránytalan nagy leszúrás van. a 641 pl akkor -3,8% volt, míg a többi csak 2% minuszban volt (Opi, App), ezért meg mertem venni, bízva a visszahúzásban. Appot szerintem elengedték és csak tengődik, Konzumot és CIG-et visszafogják, Opit egyelőre nem tudom hova tenni, de nekem erősnek tűnik.
sajnálom, nem akartalak lerohanni az előbb. Annyira bíztam benne, hogy a CIG-gel nem így lesz. Az app-ban hónapok óta ez megy. Ha véletlen hír jön, 10 percen belül visszaverik a vevőket. Már nincs is forgalom, minek vegyünk, úgyse lehet feljebb eladni. Nincs napizás, ami mozgathatná az árfolyamot. Aki megvette, az meg úgyse adja el, mert ez nem az a szint.
CIGPANNONIA kitartók