Én veszem ezen a szinten is, pár hét múlva vissza fogjuk sírni ezt a lehetőséget. A vételi oldalon 304Ft-ig van bent 52 000db, ez mondjuk nem lep meg így jelenés előtt, lehet az Alkusz van a háttérben, de mindegy is, az út innen felfelé fog vezetni
alakul a várakozásod, de nincs gond sztem, idén nagy változások vannak/lesznek a biztosítási piacon, ennek itt is látszani fog a hatása. 300 alatt veszek egy újabb pakkot. r306
Ilyen forgalom mellett simán benézhet 300 alá, sőt lejjebb is bőven. Ettől függetlenül nemsokára jön a jelentés, illetve a Fedák-interjúban tavaly az hangzott el, hogy új stratégiával is előállnak év elején (legyen az bármikor is). Korábban valaki írta, hogy az olasz melós dolgok többsége kifutott tavaly év végével: erre semmilyen hír, közlemény nem volt, úgyhogy ez max egy erős megérzés lehet csak az illető részéről :). SŐT. Fedák maga nyilatkozta, hogy ezekkel még sokáig együtt kell élniük, de első dolga volt egy megfelelő belső procedúrát/csapatot ráállítani erre, hogy kézben legyen tartva.
Lehet el is indult az a "hamarosan" a vételi oldal jelentősen erősödött a korábbiakhoz képest, megjelent 43 000db vételi szándék 302Ft-ig, persze próbálnak alacsony áron venni, de meg fog ez indulni felfelé, szerintem sem nézzük meg a 300 alatti szintet.
Egyetértek, és még mindig nem értem a türelmetlen dobálókat, de természetesen az ő dolguk! Az Alkusz helyében kihasználnám továbbra is a leárazást, mégpedig strómanon keresztül, szerintem hamarosan belenyalnak.
Nem hittem volna, hogy 330 alá esik... Most már nem csak reménykedek (- 8 - - 10%) , de kifejezetten kiváncsi is vagyok, hogy mi lesz ebből a papírból. A cég tuti jo lesz, kérdés hogy nekünk is az lesz-e. Ha nem neres lenne tuti nem itt lennénk.
Aroon szerint csökkent a további esés valószínűsége - mindemellett a növekedésé továbbra is = 0. A következő napok ezt a helyzetet tovább fogják tisztázni. Egyelőre bizonytalanság van az irányt illetően.
Új olasz meló nem lehet, mert a felügyeleti tiltás érvényben van. Sőt, a régi ügyek túlnyomó rése is kifutott a tavalyi év végével. És nem tettek közzé semmit újabb kárbejelentésről.
még annyi, hogy mivel lassabban zajlanak a fejlemények a CIG háza táján, mint azt sokan szerették volna, és a mostanság ugyanennyi idő alatt a volatilis piacokon máshol jó pénzeket lehet csinálni, sokan jobb profitot remélve (átmenetileg) kiszállnak innen - ezért a kis forgalmú, de folyamatos esés.
Remélem csak ennyi van az árfolyam mögött és nem valami újabb olasz meló :)
Ismét csatolom a tavaly augusztus óta változatlan árfolyamvárakozásaimat: https://invst.ly/trdvx
Ez alapján 297,5 a pillanatnyi alja, amit a giga ék/zászló kiad. 1) Ha ez alá megy, akkor lehetnek rövidtávú kérdések... 2) Az alakzatban (bármilyen meglepő is) az van kódolva, hogy legkésőbb a csúcsánál (értsd alatta: közgyűlésen) el fog dőlni valami és akkor kiderül, hogy átvisszük-e felfelé a 12 éves trendvonalat, vagy megyünk délnek...
Olvasva az elmúlt napok netes linkjeit én is azt várom, hogy a nagyok tudták, hogy mit miért tesznek, illetve tekintettel a külső körülményekre idővel felfelé várom az árfolyamot
ha valakit érdekel. https://www.valaszonline.hu/2021/01/28/amig-on-a-jarvanyra-figyelt-a-ner-bevette-az-orszagot-leltar-a-hazavitt-strategiai-agazatokrol/
"Karácsony előtt néhány nappal megkezdte tényleges működését – a Mészáros Lőrinc-féle
MKB és Takarékbank, valamint az állami Budapest Bank kormányzati
szintről diktált fúziójával létrejött – Magyar Bankholding. Az érintett
pénzintézetek egyelőre saját brandjeik alatt üzemelnek, de már látszik
az ország – OTP utáni – második legnagyobb bankcsoportjának „teste”:
a maga 6800 milliárd forint mérlegfőösszegével, 3600 milliárdos
ügyfélhitelével, 4500 milliárdos betétállományával, 900 fiókjával, több
mint 1,9 millió lakossági és mintegy 30 ezer kkv-ügyfelével. A
szinergiák kihasználása jegyében ezeket az ügyfeleket vélhetően CIG Pannónia-termékekkel bombázzák majd, hiszen utóbbi társasággal Mészáros Lőrinc a biztosítási, biztosításközvetítői piacokra is bebetonozta magát. "
CIGPANNONIA kitartók