Egyike vagyok azon részvényeseknek akik jegyeztek, de nem kedvezményesen! Elég jól bele vettem, a brókerem azt mondta tuti + 15%. Aztán vártam türelmesen még -30%-on is. Végre emelkedő trend de valahogy megakadtunk 880-nál a 900-as ellenállás elég erősnek tűnik. Szerintem az öngondoskodásé a jövő és a politikai támogatás is elég erős! De mikor lesz ebből +15%(1060)?
Ott a pont. A mostani árfolyamhoz kb. 10 mrd Ft-takl kellene saját erőből visszatölteni a saját tőkét + évi 1-1,5 mrd-os eredményt kellene tudnia termelni. Ezt én is inkább az álom kategóriába sorolnám. Egyelőre.
majd 20-30 forint magasságában lehet gondolkodni beszállón...
itt aki vásárol azonnal tizedeli a tőkéjét és reménykedik abban hogy a következő évek eredménye behozzák...
viszont aki egyszer átqrt, az legközelebb is átfog, szóval ilyen mértékű emelkedésben ami a 20-30 forintos tőkéből a jelen árfolyamig kellene az csak álom maradhat...
Nem kell parázni Halfarkas, ha nem is az öngondoskodás ezen fajtája a jövő, hogy sz@rabbnál sz@rabb konstrukciókba tesszük a megtakarításainkat irdatlan brókeri jutalékokért, a papírban van fantázia. A management az egyik legkomolyabb, politikai háttér, bnet-es kapcsolat és rengeteg potenciális hiszékeny ember, akik elhiszik a "tudod, h nem lesz nyugdíj 10 év múlva" mesét.
Amúgy nekem is van pakkom, piacin vettem 765-ös átlaggal és még jó ideig nem tervezem eladni.
cigpannonia a jövő