Egyike vagyok azon részvényeseknek akik jegyeztek, de nem kedvezményesen! Elég jól bele vettem, a brókerem azt mondta tuti + 15%. Aztán vártam türelmesen még -30%-on is. Végre emelkedő trend de valahogy megakadtunk 880-nál a 900-as ellenállás elég erősnek tűnik. Szerintem az öngondoskodásé a jövő és a politikai támogatás is elég erős! De mikor lesz ebből +15%(1060)?
Ez ok, de az az elszomorító, hogy tényleg meg lehet ilyet tenni. Mert akárhogy nézzük ez egy "szép bizonyítvány" a concorde-nak. Konkrétan nyíltan átverték az embereket, csak hogy keressenek milliókat vele. Csupán ez a gusztustalan.
Megvolt a kiszálló, akinek kellett.
Továbbra is 50 Ft-ra teszem a fair árát.
Törölt felhasználó2014. 07. 24. 09:29
Előzmény:
törölt hozzászólás
Akkora átb*****s volt ez a concorde-os a hét elején, hogy az már komolyan gusztustalan... Elég szomorú, hogy ilyet mindenféle következmény nélkül meg lehet tenni. Mindárt ott az árfolyam, mint, ahonnan megrántották azzal a 14%-al a hírre. 233-on figyel.
várható nyereség alapon árazták be, nem saját tőkét alapul véve. Azt mondják, hogy idén már milliárdos nyereség lesz, jövőre meg 2 mrd, aztán irány a csillagos ég. És ha ez így lesz, akkor a 300 is alacsony ár a részvényért (mert a nyereségek hatására a saját tőke is szépen emelkedésnek indul és 10 év múlva akár még 300 is lehet), tehát venni kell.
cigpannonia a jövő