Egyike vagyok azon részvényeseknek akik jegyeztek, de nem kedvezményesen! Elég jól bele vettem, a brókerem azt mondta tuti + 15%. Aztán vártam türelmesen még -30%-on is. Végre emelkedő trend de valahogy megakadtunk 880-nál a 900-as ellenállás elég erősnek tűnik. Szerintem az öngondoskodásé a jövő és a politikai támogatás is elég erős! De mikor lesz ebből +15%(1060)?
szakmabeliként még annyit főzök hozzá: amennyiben az Adós (bank) vagyona nem elég a Hitelezők kifizetéséhez, a Bíróság mérlegelés nélkül elrendeli a felszámolást (ami jogutód nélküli megszüntetést jelent).
És még annyit: a volt/jelenlegi vezetők több millió darab rv-t kaptak, konkrétan 0 Ft-ért (lásd H.Béla)
Nem mellesleg miért kell abból kiindulni, hogy ezt az összeget teljes egészében elveszítik. A bank végelszámolással szűnik meg nem felszámolással. Vicces némely fórumozó itt.. A CIG-et a BTEL-hez hasonlítani elég nagy szakmai hozzáértésre vall...
Ez abból következik, hogy végre először nyereséges lett, vagy abból, hogy vesztett részvényenként kb 3 forintot bankbetétben? Esetleg a bennfentes vételekből, mert ő shortolásra akarja ezeket kölcsönözni?
Elképzelhető egy olyan lehetőség is,hogy új ATL megnéz ilyen 170huf-ot.Mikó Gyuszi hiába vásárol napok óta nem tudja megtartani a kurzust és szakadt tovább.Veszteségbe fordultak a pakkjai virtuálisan.
cigpannonia a jövő