Egyike vagyok azon részvényeseknek akik jegyeztek, de nem kedvezményesen! Elég jól bele vettem, a brókerem azt mondta tuti + 15%. Aztán vártam türelmesen még -30%-on is. Végre emelkedő trend de valahogy megakadtunk 880-nál a 900-as ellenállás elég erősnek tűnik. Szerintem az öngondoskodásé a jövő és a politikai támogatás is elég erős! De mikor lesz ebből +15%(1060)?
ha már nem tetszik nekik valami akkor lepedőznek,olyan mint a Btel vezérkar,ha ők csalnak,kamuznak mert biztos nem ártatlan bárányok ők se akkor kuss van.Gyuszi ideges biztos.
szerintem olyan 150huf esik maximum,tovább csak nagyobb gebasznál tudnám elképzelni.azért sajnálom mert 215-230ig 4-5 rally szép volt benne,csak mikor Gyuszi belenyúlt és erőszakkal tartani akarta 180 felett 198huf kezdte a vásárlást pedig szóltam neki hiába de nem hallgatott rám.3.oldalon vagy,hol én szóltam!:)
nem tudom melyik bandára gondolsz?ez a cég már 2010-ben pince sorsra volt ítélve.egy kis rántás volt aztán masszív tömés az elmúlt 4 évben.botránycégek eltolhatják a biciklit a Bét-ről. a sittre.
annak idején jó volt az ötlet, sőt még a magán-nyugdíjpénzárak közé is be akartak lépni.
de jött a majombanda, és keresztbetett sok mindennek. onnantól kezdve lefelé állt a széna.
A brokinet is főleg a saját érdekét nézte, aztán ott is szakadás volt...
nem lennék meglepve, ha a ciget is lenyomnák, hogy valaki olcsón kivásárolhassa
cigpannonia a jövő