Talán azért, hogy olcsóbban vissza vedd és ne kelljen végignézned megint egy vergődést. Ez a részvény kezdettől fogva nem hozza azt, amit a cég és az elemzők kommunikálnak.
Azért KGy-n, eseményeken lehet őket presszionálni, hogy mennyire volt fair az a tranzakció. Adabsurdum kis perrel fenyegetni, hogy a kisbefektetők megkárosítása történt. Ami viszont lényeg, hogy a kamatteher idén már csökkenni fog, így a stabilan növekvő EBITDA mellett idén az eredmény is jobban nőhet.
Hát ennél én is jóval többet vártam tekintettel arra, hogy be volt harangozva a 28-as EPS, 2025-re meg a 32 feletti több elemzésben is. Azért nem mindegy, hogy 4-gyel vagy 6-tal kezdődik a P/E...
Már rég nem látom, hogy.a magyar tőzsdén van-e erős összefüggés az árfolyam és cég eredménytermelő képessége között. Ha van, akkor inkább negatív...ha az AW árfolyam 280 lenne, akkor talán en is kicsit csalódott lennék.
Hát mondjuk ha nem lett volna veszteséges a negyedév, én pl nem eladnék, hanem vennék Biztos van ezzel mással is...majd a Q1 lesz érdekes mert tavaly az volt bitang erős...de azóta ugye itt a BYD, szóval ha negyedév-negyedév alapon jó lesz, akkor bele kell markolni, ha nem, akkor egy trend indult el lefelé
Hát ha 21 Ft EPS- re és szuper p/e - re se indul meg, akkor miért indulna volna be 28 Ft EPS- re? 10- szer nagyobb a nyereség mint akkor, amikor kb 20% alacsonyabb volt az árfolyama, evekig 103-110 között dzsanázott, fele annyi BUX mellett...
AutoWallis Nyrt+topic