Ugyan ki lehet akinek megéri eladni ezt a szuper részvényt 97ft-on? 187.567,-db van eladó. Jó kis támasz a mostani forgalmakkal. Biztos nem 117ft,-on vette a saját részvény kibocsátáskor.
Azért a helyedben megnézném az Autowallis 5 éves árfolyam mozgását. Én nem látok emelkedést ami miatt megérné ebbe pénzt fektetni. Akkor volt 120ft felett (kivéve 2019 előtt) mikor beleugrasztották a kis befektetőket a saját részvény kibocsátáskor. Nincs osztalék és árfolyam emelkedés és likviditás sincs. Nem is tudom hogy mit keresnek ilyen cégek a tőzsdén vagy talán mégis. Belinkelném ide az árfolyam változás diagramját de nem lehet.
valami nem kerek, aki megvette 2019-ben befektetési céllal azt hidegen hagyja,hogy mennyi a cégérték ha ő nem lát belőle lószart se :-D azért 4 év alatt illet volna valami árfolyam emelkedést is látni szerintem, mondjuk úgy nehéz,ha állandóan új részvényeket nyomtatnak
Az a baj,hogy nem befektetési szándékkal veszitek a papírt,hanem spekulációs céllal.Azt hiszitek,hogy megveszitek és kis idő múlva eladjátok kis,vagy nagy haszonnal a pár darab papírt,amit vettetek.Ez nem befektetés! A befektető minimum 5-10 évben gondolkodik és komolyabb mennyiséget vesz! Amivel itt sokan próbálkoznak az szerencsejáték.Azt már évekkel ezelőtt megmondták,hogy 2025-ig biztosan nem fizetnek osztalékot.Egyébként pedig az egyik legdinamikusabban fejlődő tőzsdei cég.Azért mert nem fizet osztalékot még a cég értéke folyamatosan nő.Igaz,hogy az árfolyam ezt nem követi,de majd annak is eljön az ideje!Egyenlőre a filléres kötések írják az árfolyamot,de teljesen lényegtelen a dolog.Az a fontos,hogy tovább növekedjen a cég értéke.Aki befektetési szándékkal Vette,az nagyon jól fog kijönni belőle.
Mindjárt eléri a Concore elemzés 205ft,-os célárat vagy nem mert most már 93ft,-. Érdekes módon akkor volt forgalom és egy kis emelkedés mikor a vezetőknek kiosztották a jutalom részvényeket. Jó kis kiszálló volt csak nem azoknak akik megvették a saját részvény kibocsátáskor 117ft-ért.
AutoWallis Nyrt+topic