Neked teljesen igazad van! Ezzel most meg kell barátkozni!Valóban az a legnagyobb probléma,hogy osztalékot nem fizetnek és nem tudni mire megy a pénz!Semmi hír ,semmi esemény.Azt előre közölték,hogy osztalékot 2025-ig biztosan nem fizetnek.A cég gyarapszik,az értéke nő. Majd amikor a világ tőzsdéin változik a hangulat és vásárlási hisztéria tör ki,akkor ez is nagyot fog menni.Addig pedig türelem.Holnap jó esetben emelkedik 1-2%-ot,aztán minden megy tovább,mint eddig. Most kapkodják PMÁP-t,mert magas a kamat,csak azt nem tudják,hogy a junius 1 utáni forgalmazásnál már lehetnek problémák a kamattal!Szóval türelem. Én úgy tekintek a részvényért adott pénzre,mintha nem is lenne.Olyan pénzért vettem amire hosszú távon nincs szükségem.Az idő pedig majd mindent megold és jól fogok kijönni belőle.
https://invst.ly/106cov Gyönyörűen halad megint a csökkenő csatornában. Támasz a 86, de ha az is elengedi, akkor év végére 76Ft. Mivel a cég sem srv-t nem helyez kilátásba, de még tisztességes árjegyző sincs, továbbá zéró hírek vannak akviról, ellenben osztalék még évekig nem lesz, így a 2024-re akár még 60Ft alá is bemehet TA alapon. Nagyon örvendek, hogy a cégnek jó megy és mindenki boldog a szalonokban, de akik 117-en szívták fel magukat, azoknak ez most mérhetetlenül bosszantó.
Én nekem nem a céggel van első sorban a bajom, hanem a befektetési managementtel. A masterplast az élő példa, hogyan lehet kommunikációval megtolni erővel az árfolyamot. 670->4600 Sz.Úr itt évekig semmit nem tett hozzá, sőt csak elvett a szerencsétlenkedésével. Ormosy birkózik, de nem erős a kommunikáció. A csapból kellene folyni.
mindenben igazad van amit leírtál, de a tőzsde már csak ilyen
néha évek telnek el mire az árfolyam odatalál a cég valódi értékéhez - de legtöbbször odatalál, és ez benne a szép
én nagyon hiszek az AW-ben, a tulajdonosi kör olyan, hogy komoly cégeket építettek fel az elmúlt 3 évtizedben
remélem hogy az idei évben az AW cégméret és az idei évi eredmények felkeltik valami komolyabb befektető érdeklődését az ALTEO-nál is 600-on kellett beszállni és 3000-nél kiszállni (3 évvel később) - nézd vissza hogy mennyi ideig szüttyögött 1000 alatt az árfolyam
A növekedésnek nyoma sincs az árfolyamban. Rekord év volt tavaly is és nyoma sincs. 19Ft-t volt az RV-re jutó nyereség tavaly, ami jelenleg 20%!!!! Látsz te ebből mint befektető bármit? Nem. Ormosy már 2021-ben azt mondta, hogy 130Ft lenne a fair értéke a papírnak. Azóta tovább nőttek, az árfolyam meg leesett a tökömbe. Ennyire hülye a piac??? Vagy épp ennyire átlátja, hogy semmi kapcsolat nincs a funda és az árfolyam között?
Két hazai tőzsdei társaság, az AutoWallis és az Épduferr éves jelentését, a várható növekedési pályát és az iparági kilátásokat elemezzük. Telefonon beszélgetünk Ormosy Gáborral, az AutoWallis Csoport vezérigazgatójával és Palkovics Milánnal, az Épduferr Igazgatóságának elnökével. Trend FM - Műsor
A szokásos eljárás. Minek nagy kamatra hitelt felvenni. Saját részvény kibocsátás. Előtte jól felhúzzák az árat. Beetetik a népet hogy ez még ennél is többet ér. Jó nagy számok hogy mennyivel többet ér a részvény a mostani áraknál. Eladják a kisbefektetőknek és aztán jön a bukta. Nem rögtön hanem szép lassan.
Erre van pénz, meg a bónuszokra, osztira nincs, ami felhúzná a papírt a mocsárból. Az öltönyös nyakkendős sales-esnek jár a jut, a befektetőnek, akinek a pénzéből veszik az új bulikat, ló@sz se. Ilyenkor ment a META-nak meg az ALPHA-nak a levél a befektetőktől, hogy krva anyátok, mi meg bámuljuk a lehulló árfolyamot és mindig rákenjük a covidra, háborúra, recesszióra, bármire. Ez a papír 4 éve van a piacon és képtelenek egy prosperáló árfolyam-osztalék stratégiát felépíteni. Két opció van: tudatod átbaszás vagy dilettantizmus.
Ezek a mostani eladók mind veszteséggel adják el.Vevő nincs-eladó meg 60 ft-on is lenne.A mostani eladók még az állam papírokból is veszteséget csinálnának.
AutoWallis Nyrt+topic