Meg a vezetosege nezd meg mennyiert vettek nemreg vissza pl az inicial tulajdonosatol a reszvenyeket 91ft.Szepen itt tartjak es mivel illikvid akiket kifizettek eladni sem tudjak max otc
Ez is szégyené lett téve, akik anno vették 200 felett de akár akik 120-130 közt mit érezhetnek? Közben minden az egekben infláció stb és ebből még egy gyufaszálra sem telhet nekik.
Szerintem az is pozitív, hogy a Kárpát-medencei Vállalkozásfejlesztési Kockázati Tőkealap is látott a cégben fantáziát, hogy befektessen. A növekedés üteme egyértelműen pozitív, előbb-utóbb az árfolyamban is meg fog jelenni szerintem.
Adtam egy + :-) en meg varom a klonok harcat nem jo latni,hogy pozitiv az egyenleg :-) erkezhetne mar a 17 minusz.Energiaval tolti fel az embert a megkeseredett negativ magyar mentalitas:-) tisztelet az ertelmes hozzaszoloknak.
Regebben megemlitettem,hogy az arbevetel magasabb lesz mint a porsche hungarianak.Hamarabb bekovetkezik mint gondoltuk.Mar csak a reszvenyarfolyamnak kellene lekovetnie a novekedest.Persze ameddig 97ft korul vasarolgatnak. vissza reszvenyeket addig nincs mirol beszelni. Hol van mar Szekely G 167ft vetele vagy az utolso 113ft itt Ormosy G is vett.Amennyiben a reszvenyt nezzuk a teljesitmenyt nem lehet ertekelni sot az evek alatt boven negativ a trend.
20 eleje korosztálynak jogsija sincs. már nem trendi. Anya, apa fuvarozza őket ha autó nélkül nem megoldható. Egyébként meg a lehorgasztott fejjel simogatják a kis fekete varázsdobozukat... Egyébként az érdekes lesz, hogy a kereskedő nem kap árrést. Akkor a gyárból a kosárba koncepció? Még a mobilnak is van szakboltja, pedig azt könnyebb kiválasztani, mint egy autót. Hol fognak bele ülni, kipróbálni? Az AW- nek csak egy kereskedő cég. Ott van még a szerviz. A flotta és a bérlés... Ez nem csak egy kereskedő cég.
Hello! Aki mindent a neten vesz az miert ne venne autot is. Ne magadra gondolj hanem azokra akik most 20 eleje facebookuk mar nincs mert lejart, miota eszet tudja a telefonon csinal mindent. Autot is ott fog venni. Szerintem
Nem ez a legnagyobb baj, hanem az autógyárak által megszabott profit. Mint a cikkből is kiderül, az ő céluk nem az, hogy hízzon a kereskedő, hanem az, hogy győzzenek az árversenyben. A kereskedő profitjának nagy részét otthagyják a vevőnél.
Hát te tudod, én azért autót nem rendelnék neten...be kell üljek, beszélni valakivel fontos...nem katt beteszem a 25 millás mercit a kosárba aztán veszi is le a kártyáről...baromság...
Törölt felhasználó2023. 01. 20. 20:47
Ez nem jó hír. https://www.vg.hu/auto/2023/01/eszi-nem-eszi-veget-vetnek-a-vevok-alkudozasanak-a-nemet-autogyartok Egy olyan piacon, ahol az árakat nem a kereskedők szabják meg, csökken a profit, és megszűnik a verseny. Egy olyan piacon, ahol interneten vesznek autót, megintcsak megszűnik a verseny. Semmi nem fogja megkülönböztetni egymástól a kereskedéseket. Nincs értelme terjeszkedni sem, újabb kereskedéseket nyitni. Ott van az internet.
Nyugodtan lehet trollnak is mondani. Más fórumba is beírkált, hogy milyen hülye mindenki, hogy nem állampapírt vett, hogy beragadt, stb.. Ha nem is ezekkel a szavakkal. Az egyből lejött, hogy részvénye nincs. De az állampapíros topikba bezzeg nem írogat. Lehet, hogy az sincs neki.
AutoWallis Nyrt+topic