Szia. Vettem még 118-on. Többet már nem veszek. Szeretném eladni az egészet 125-130 között felpattanásban. Remélem nem kell sokat várni egy rántásra. Boldog Új Évet mindenkinek (Sok nyerőt)
Sok cikkben írják, hogy jövő év közepétől azért elkezd már enyhülni a chip hiány. A tőzsde meg állítólag fél évre előre áraz. Ja, és még valami. Nem akkor kell venni, amikor már hasít a részvény.
Annyian nincsenek beragadva, ha vennéd a fáradtságot és utánanéznél alaposabban. Már az is elég lenne, ha a fő részvényeseket és tulajdoni arányát tanulmányoznád. Amúgy nincs nagyon olyan részvény, ahol nincs beragadás, legfeljebb ott, amelyik nem az ATH közelében van... Sok nyerőt!
Szia jó reggelt. Te az a "kereskedő" vagy aki mindig lentebb várja a részvényeket és soha nem vesz . Nem baj. Így kerek a tőzsde. Nekem van AW 116,5-117 . Nem vagyok viszont optimista. Fel van hígítva már brutálisan. Beragadtak rengetegen már 130 felett is .150 felett meg extrém. Én egy felpattanást várok és ott eladom. Viszont várat magára szerintem ez is. Mari néni 117 -en jegyezte. Neki megéri 125 ért már borítani. A cégnek nem éri meg a magas árfolyam. Kell a pénz hosszú távra terjeszkedni. Osztalék nincs és ne is várja senki. Sok nyerőt
Én folyamatosan bővítek, itthon és a Wallis külföldi érdekeltségeinél szerintem megy az autópiac és a turizmus - beleértve az üzleti utazásokat is - fellendülésével a magasabb nyereség marzzsal rendelkező pl. car share üzlet erőteljes felfutását várom. Teljesen reálisnak látom jövőre a konzervatívabb célár elérését....persze ez csak saját vélemény.
Én az Alteráról való váltásról tekintek erre a papírra, az előfordulhat, hogy túl rövid időintervallumot írtam. Befektetőként értelemszerűen a kezdetektől történteket tekintem realitásnak. Valóban, az első Covid-hullám utántól tekintve más a kép - onnantól valóban majdnem duplázott.
Bocsánat, de miről beszélünk?! 1 éve 70 Ft körül volt..idén volt 135 a plafon...hol van majd 100% haszon... Wallis komoly, erős, régi céghálózat! Lesz ez bőven több is!!!
Az AW részvényeim egy részét még Alteraként vásároltam, amikor megindult nagyon bíztam benne. Sajnos hamar kiderült, hogy itt egy intelligens rablás folyik/történt a cég részéről, amit az elmúlt 1-1,5 év történései egyaránt alátámasztották. Majd jött a rendkívül sikeres kibocsátás, ahol újabb kisbüfik ragadtak be, ezáltal hosszú időre további kölcsönöket nyújtva a cégnek. Szóval mindezek fényében jómagam csak dagonyát várok itt, max. 125-130 Ft/rv árral.
A célár számok nagyok, de a százalékos haszon a ezekről a szintekről mol-nál 20 %, otp-nél 40 %, de szerintem azt elintézi az új szuperbank, itt 50-60 % most a célárhoz nézve. Az angol autóipar már két éve döglődik. lehet nem a legjobb hivatkozás. Én lehet hogy túlbecsülöm, de itt 115-ös átlagárammal 200 várok minimum jövő év végére.
AutoWallis Nyrt+topic