Nem, nem ezért. Jómagam az elejétől fogva benne vagyok, egy részét a pakkomnak még Altera korában vásároltam, és nem tagadom később is. Ahogy itt történtek a dolgok, na azzal van bajom: soha nem éreztem ki belőlük a becsületességet. Persze tévedhetek is, akkor megemelkedik majd a számlaösszegem, a tévedést meg sohasem bűn elismerni. Egyébként komolyan kíváncsi lettem volna a véleményedre, és nem csupán kóstolgatni akartalak.
Igazad van, ezekről megfeledkeztem, de kösz, hogy felidézted számomra. :-) Majd meglátjuk hogyan tovább - egyelőre számomra nem túl meggyőző a rv-árfolyam.
Mondom,hogy fogalmad sincsen mar lezart tranzakciokrol sem.Tavaly 3 intezmenyi vasarolt a mostani jegyzesrol meg nincsenek infok.Valoszinuleg a lista bovulhetett.
bejelentett tranzakciók részbeni, és további növekedési terveinek finanszírozásacéljából az AutoWallis Igazgatósága zártkörű tőkeemelésről határozott, így a vállalat első alkalommal von be forrást közvetlenül a tőkepiacról. Három neves intézményi befektető (Széchenyi Alapok, Generali Alapkezelő Zrt., Dialóg Befektetési Alapkezelő Zrt.) árfolyamértéken mintegy 1,4 milliárd forint összegű tőkeemelést hajtott végre, így összesen 206 millió forinttal emelikmeg névértéken az AutoWallis alaptőkéjét, mely így 3,85-ről 4,05 milliárd forintra bővül.
Nem mondtam, hogy nem lehetett vele keresni. Csak annyit jegyeztem meg, hogy nagyon szívatásgyanús a helyzet, ismét beragadás lesz a vége. . Sajnos, googli a barátod is, csupán az eddig is ismert egyetlen intézményit dobta fel, ezen túl mást nem. Na akkor most van intézményi lista, vagy nincs?
https://www.google.com/amp/s/www.portfolio.hu/befektetes/20210701/35-szazalek-fole-novelte-autowallis-reszesedeset-a-generali-alapkezelo-490602%3famp Legyen a googli a barátod....Egyébként azóta a Generali már több mint 3,5% ra növelte a részesedését és ebben nincs benne még a részvényjegyzés. Ismerve ezeknek az alapkezelőknek a működését és hozam elvárásait, nehezen hiszem, hogy őket hülyének lehetne tekinteni....vagy pontosabban érdemes lenne bárkinek is a magyar gazdasági életben ezzel próbálkoznia....Amúgy pedig amit írtam azt nem tudtad megcáfolni, azaz ezzel a "sajt" meg 'wc" papírral is jól lehetett keresni....
Meg tudsz nevezni egyetlen egy komoly intérményi tulajt is a korábban ismerteken túl? Gondolom nem, mert arra azért mindegyikük vigyáz, nehogy átlépje az 5%-os küszöböt. Így aztán majd csak a következő könyv lekérésekor fogunk világosabban látni.
Tavaly, tavalyelőtt ugyanez ment itt meg a régi topikban..... Emlékszem tavaly évvége felé 92 forint volt ( átkötöttem, tudjuk miért). Most ennél már anúgy 30 % - kal feljebb vagyunk. Ez kb 10x -es MÁP..... Aki ügyesen csinálta, még ennék is szebb hozamot csinált év közben. De, itt komoly intézményi befektetők is vannak...őket is átverik? Ne hülyüljünk meg már teljesen ..
A személyeskedés a tokenekre utalgatás. Egyébként nem tényként írtam le a korábbiakat, hanem véleményként - nagy különbség. És kíváncsi vagyok, hogy a menedzsment elmúlt 2 évi ténykedése másban is hagyott-e negatív felhangot a jövőre tett ígéreteik megítélése tekintetében. De mindegy is. Megy itt is a fanatizálás, mint a CIG-ben, majd utána néma csönd...
Ja és nem 1 nap után "megállapítottam", hanem a lakossági jegyzés 3 napon belüli lezárása óta ez motoszkál a fejemben a menedzsment korábbi húzásai fényében.
Szerintem ne személyeskedjünk - én sem azt tettem, hanem normálisan kérdeztem, mivel érdekelne a Te álláspontod is. Az enyémet már ismered, tegnap számoltam is.
AutoWallis Nyrt+topic