van otp és ricsi papírom is, de nem vágyom belőlük többre. szerintem azok is csak agonizálnak. ha itt lesz indulás, akkor 30-50% is lehet, ott azért ezt most nem látom bele az árfolyamba. infláció, orosz-ukrán sztori, covid még mindig bizonytalanságot okoz. és akkor ott az USA negyedéves jelentésekből fakadó eladási hullám. nagy a bizonytalanság, ami ide is begyűrűzik. de hozzáteszem, azért kommunikálni lehetne!!! ez a cég azonban nem erről volt erős sosem.
Na a nagy ALAPOK hol vannak?!!!! 119 Ft ért lehet venni 40.000 db-ot tegnap volt 70.000 db eladáson. Most kiderült mennyit ér mennyi tartás van a papírban. Ennyi!!!. Bezzeg a célárak (rendelésre gondolom) . Én is tudok számokat grafikont csinálni. Kihozom 200 Ft-ra 5 perc alatt. Cikkek hogy milyen szuper a cég na az ment hónapokon keresztül. Tartok tőle hogy pár broki is vett "pár" darabot 117-en. Majd kezdik szépen dobálgatni rá ....
Szia. Szépen fogalmaztál. Sokan most tűkön ülnek és nézik az árfolyam ismét 118 Ft . OTP Richter de még a Mol is vonzóbb így osztalék előtt. Támasztani sem nagyon akarták már. Gondolom Mari néni kiadta a brokinak 3-4 Ft és dugom vissza a párnacicába a pénzt...:) Mások meg mennének Richterbe, Otp be de már beragadtak csak bukóval tudnak kiszállni. Sok nyerőt ( Ui: https://www.vg.hu/penz-es-tokepiac/2022/01/duplazast-var-az-autowallistol-a-kalliwoda Ez tréfénak is azért durva ..
pontosan. ez a papír egy lottósorsolás. ha jó időben veszed és ülsz a szelvényeden, akkor meglesz a nap, amikor kihúzzák a számod. aztán meg dobd el a cetlit és lépj le a lóvéval. ennyi. sokan vannak, akik várják a 165-ös felrántást, aztán ellibbennek el a széllel.
Ha megnézzük a teljes 2021-es évet, abból az látszik hogy a növekedés az árfolyamban néhányszor 10 napra koncentrálódott. Ebből azt a következtetést vonom le hogy ez idén sem lesz másképp. Továbbra is bízom benne hogy április környékén megindul.
1DB kötés a mai napon. Értem én hogy nincs forgalom, na de 1 db? ..:) . Kérdem én ha a hangulat elromlik hol áll meg?....Támasztja 20 ezer db-al. Felfele már mindenki dobja rá 5 Ft-ért.
Szia. Egy pár forintot emelkedhetett volna a mostani piaci környezetben. Minden megy fel. Ez a papír jól mondod senkit nem érdekel már sajna. Osztalék papírok ellen nincs most semmi benne. Egyszer majd megindul igen. 2024 talán. Akko is teljesít látom. Na sok nyerőt
Itt jóideig a fű sem fog nőni. Esni sem fog, de jelentősen emelkedni sem. Aki akart, jegyzéskor mind kapot, páran valószínűleg többet is, mint feltétlen akartak. Részvényalapokból kifelé megy most inkább a pénz, külföldi meg már rég nem jár erre, maximum OTP-be. Egyszer majd egy nagy hírre megindul a horda, és megrántják, de addig.....semmi.
Szia. Várjuk meg a tisztított eredményeket. Remélem nem került ka..a a levesbe. Osztalék egy pár évig nincs jól mondod. Fed elkezdi a kamatot emelni lehet bármi. Más papírokban nagyobb gyorsabb most a haszon. Bank és a nyersanyag papírok a kamatemelések miatt a legjobb választás. " https://www.vg.hu/hirek/2022/01/megemelte-az-otp-celarat-az-erste "
AutoWallis Nyrt+topic