Csak azt tudom javasolni, mint az opusnál, hogy vegyétek a papírt, mert jó, ne törődjetek semmivel! Én igaz dobtam, nem vagyok telhetetlen, hagyom hogy másoknak is jusson!
Amikor az app beesett, ugyanazon nap az alteo és a duna house kilőtt, pedig mögöttük nem volt hír. Magasabb értéken voltak (3800 és 1080) mint előtte bármikor. A duna housenál 16-án lesz osztivágás, az alteot még nem tudjuk, de arra számítok, hogy mindkettőnél az oszti után olyan gyorsan visszajönnek az appba, mint amilyen gyorsan azt elhagyták...
Érdekes felvetés.. Mindenképp elgondolkodtató.. Az azért enyhèn szólva meglepő lenne ha a részvény a jelentés ig csak csorogna lefelé.. Biztos hogy lesz felrántás...S akinek nincs búzája mikor esik a búza ára, annak nem biztos hogy lesz akkor amikor emelkedik.. 😂
Az emelkedes a szit es az oszti hirre indult be. en is porogtem benne 2x ne feldjuk elotte evekig fetrenges ment a mocsokban. most is van meg par ezer darabom es remelem h lesz oszti de meg1x mondom, ez a bét. bármi lehet.
Azóta nem szálltál vissza? . Pedig ott aztán ha holnap beszállsz akkor se tudsz bukni. Én holnap lejjebb visszaveszem amit tegnap eladtam de nem fogok fèlni hogy be zuhan😂
Egy kis visszaemlékezés. Én úgy gondolom, hogy a nagyobb forgalmú napokat a brókerek színre lépése generálja (Wood). Tavaly hír nélkül június 12-én indult meg az árfolyam emelkedés (max/záró - 154,0/153,5 Ft). Pontosan 6 hét elteltével (max/záró - 214/199) már (max/záró - 38,96 % / 29,64 %) volt az emelkedés. Az elemzések részben a múltbeli kereskedési adatok alapján készülnek. Minden megalapozottság nélkül teszem fel a kérdést: éves ciklust feltételezve miért ne hasonlóan programoznák a robotokat is? Amennyiben ez így lenne, le sem merem írni az így adódó célárat, zárójelben csak annyit, hogy a tegnapi záró érték többszöröse a megfejtés! P.S.: remélem a fent leírtak nem kerülnek a kukába.
Nem. Ott is lett volna 590-600 közöttről egy "ideális" TA korrekció 450-re, vagy 507-509 között egy "Óriási" fibó szintes lehetőség, amit az élet jól szájba b...ott a "csak" 555-ös lemenettel.(Fibó bácsi azóta is forog a sírjában.) Nagyon mélyen él bennem, mert én 564-en kicsaptam a pakkom és azóta is várom a beszállót.😀
Appeninn real