Arról nem nagyon esett szó, hogy a Törő miért távozott önként és dalolva a 23.8%-os pakkja ellenére az igazgatótanácsból? És az igazgatótanács tagjainak (Jellineket leszámítva) miért nincs APP részvényük?
Behozhatná az egész Indotek-et is! Egy kis nyilvános részvénykibocsátással megfűszerezve! Jönnének intézményi befektetők is! Mesés lenne! Egymás sarkát taposnák a jegyzésnél!
Én azt gondolnám, hogy ott lapulnak a fiókban a jobbnál jobb akvizíciós lehetőségek, csak a pénzt kell hozzá előteremteni.Mert Jellinekhez hasonló nagy koponya/jól informált ember nem nagyon van a piacon, aki annyira képben lenne a piaccal.Lehet olyan kíváló lehetőségek lennének, amihez még tényleg kevés a meglévő pénzünk.
Addig továbbra is bankban kamatoztatjàk a meglévő pénz vagyont? ( Turisztika és mostani eladások, tavalyi haszon,) Én ezt nem hiszem. Továbbá oka van a SZIT-nek, adókedvezménnyel akarnak pénzt keresni a nagy tulajok is.
Lesznek jó hírek, de hogy már májusban az enyhén szólva kétséges.Talán ősszel.Ha más nem, akkor szeptember 30-án az első féléves eredmény lesz publikálva.
Visszaviszik a tavalyi 150ft-os szintre, jövőre meg úgy bűvészkednek a számokkal, hogy kihoznak annyi eredményt ami után fizetnek 6ft osztalékot. Hacsak csődöt nem jelentenek addig. Ettől a retek ner részvénytől kitelik. Kurvára megbántam hogy beszálltam. Nem irigylem azokat, akiknek több tízezer db van.
430 al az a bajom hogy pszicho.. Ha 430 -ig lehön - akkor már várok hátha lesz 400 .. Ha 400 át eléri - á lesz az 300 is .... Az én verziónál jobban jár mindenki 600 Ft os részvényt sikerült kapni 500 alatt.. 470 tuti vétel.. Remélem nekem lesz igazam 😂
Appeninn real