Köszi szépen az infót 🤘 Nekem az elemzésből az jön ki h homály van, egy picit de az energiatárolás lesz a legnagyobb üzlet a mostani beruházással , és a MOHU , ami15 évig termel, ebben az üzletágban pedig csak most indultunk, itt negyedévről negyedévre.egyre jobb eredményeket várok
És ez a ~4k szint nem friss májusi, amire most emeltek, hanem évek óta ezt tolja az MBH. 2023 februárban 3840, májusban 4116, szeptemberben 4058, november 4001, 2024 március 4000
Május végén 4000. Ahhoz képest emeltek, de én 5 fölé vártam. Kíváncsi vagyok az Erstere, ő az MBH-val hasonló szinten szokott mozogni (Kalliwoda meg felfelé lóg ki inkább.)
Debreczeni Csaba megint képes volt leírni a “részvény visszavásárlási programot”, ami a jövőben jó támaszt adhat az árfolyamnak. Szóljon már neki valaki, hogy az Alteonak nincs részvény visszavásárlási programja…
Alteo Nyrt.
egész magas színvonalú, és meglehetősen informatív (Wallis jelenlét ellenére).
a menedzsment is jónak tűnik.
ez az év már komolyabb EBIDTA-t és eredményt sejtet.
A METÁR életbelépése mérföldkő lehet a cég életében.
ugyan még illikvid, de 3 befektető kapott kb. 160 ezer db-ot a Wallistól, lasssan kezdenek forgalmat és közkézt csinálni.
Ez persze kell is, hiszen tőkeemelést terveznek. (Magyarországon kívül szeretnének terjeszkedni, ami a jelenlegi helyzetben inkább pozitívum)
Tevékenységileg E-Starhoz hasonlítanak (másban nem), de alternatív energiák felé mennek, kevesebb önkori és lakossági, több ipari ügyféllel.
A kötvényekből befolyó pénzből jelentős Ebidtát tereme4lő cégeket vettek eddig.
A Wallis miatt nem valószínűsíthető az E-Starhoz hasonló végkimenet.
Kérdés, mennyire akarnak kisbefektetőket is beengedni.