Lehet, hogy alapok veszik, mert elég szép a forgalma napok óta. . A MOL-t nem értem, hogy miért nem ad egy szép ajánlatot és viszi ki a tőzsdéről, aztán úgy fejleszti az egészet, mint egy MOL üzletágat. (Tudom, hogy konzorciumban adott ajánlatot, de van az a pénz amennyiért Tiborczék is oda adnák ...) Ha nem 3040-es lett volna az ajánlat, hanem 4000, akkor (szerintem) elérhették volna a 95%-ot is. .
Ha cinikus akarok lenni, azt mondanám, hogy páran rájöhettek arra, hogy a jelenlegi árnál jóval többet ér a cég. Plusz osztalék, kilátások, szabad cash, stb... Ennél azonban szerintem többről van szó, hallottam olyan pletykákat hogy megújuló alap(ok) kezdtek el vásárolni. Természetesen az alteo piaci capjéhez és jelenlegi közkézhez mérten, profi módon, lassan, nem kitépve a könyvet. Ha igazak a pletykák (szerintem igen) akkor lehet kalkulálni merre fog tartani az árfolyam a továbbiakban.
Mikor az öreg bácsika felvesz egy jó bögyös stoppos lányt a lovaskocsira.... Oszt bátyám mit adnál egy jó pin@ért? Azért semmit... De egy jó f@szért... Lovat, kocsit oda adnám!:)
Alteo Nyrt.
egész magas színvonalú, és meglehetősen informatív (Wallis jelenlét ellenére).
a menedzsment is jónak tűnik.
ez az év már komolyabb EBIDTA-t és eredményt sejtet.
A METÁR életbelépése mérföldkő lehet a cég életében.
ugyan még illikvid, de 3 befektető kapott kb. 160 ezer db-ot a Wallistól, lasssan kezdenek forgalmat és közkézt csinálni.
Ez persze kell is, hiszen tőkeemelést terveznek. (Magyarországon kívül szeretnének terjeszkedni, ami a jelenlegi helyzetben inkább pozitívum)
Tevékenységileg E-Starhoz hasonlítanak (másban nem), de alternatív energiák felé mennek, kevesebb önkori és lakossági, több ipari ügyféllel.
A kötvényekből befolyó pénzből jelentős Ebidtát tereme4lő cégeket vettek eddig.
A Wallis miatt nem valószínűsíthető az E-Starhoz hasonló végkimenet.
Kérdés, mennyire akarnak kisbefektetőket is beengedni.