Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Telko nélkül is van helye a 2000 feletti árnak. Az IT-ből idén lehet 40-50 milliárd bevétel, ami tartalmazhat 10-15% nyereséget. És még nem beszéltünk a távolabbi jövőről.
Igen, ez egyértelműnek látszik, hogy a 4IG-ben akarják tudni a telekommunikációs vonalat. Ami meglepőnek tűnik, de szakmailag idetartozik és nem az ipari Opihoz. Persze, nehéz most elképzelni, hogyan, miből lenne annyi pénze a 4IG-nek, ami mondjuk a Telenorhoz kell.
Szerintem kevés naív büfi van ebben a papírban. Az ittenieknek megvan a józan ítélőképességük: - nem veszik készpénznek a benfenntesnek látszó infókat - tudjuk, hogy vannak közöttünk nagypénzű spekák, akik "nem bontják ki a teljes igazságot" - Doc infói is valahonnan származnak (szerintem nem ő találta ki), de látszik, hogy túl nagy ez a "porfólió" halmaz, ami elhangzott és logikailag, pénzügyileg nincs összerendezve
én nem számoltam, látom a portfolio realtime táblázatában és a grafikonokon vélhetően adminisztrációs hiba, a BÉT részvény árfolyamokon jól szerepel, nem tudom, a pf honnan veszi át az adatokat, de valaki azt írta, az OTP-nél is rossz
Poreci mozgatná az árfolyamot? Ez érdekes... Amúgy valamit nagyon benézel, mert itt sem bennfentes isten, sem lelkes rajongók...fogalmam sincs melyik adást nézed.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...